Rusi ne strahuju od atmosfere u "Areni"

Autor: Beta Beta
sreda 10.02.2016.
21:16
Izvor: Beta

Selektor reprezentacije Rusije u futsalu Sergej Skorovič rekao je danas da se raduje predstojećem duelu sa Srbijom i istakao da se njegovi izabranici ne plaše atmosfere.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Srbija i Rusija će se sastati sutra, kao i Kazahstan i Španija koje čine drugi polufinalni par kontinentalnog šampionata u Beogradu.

"Ruski i srpski narod imaju veoma dobre međusobne odnose i veoma smo ponosni što ćemo se sastati sa Srbijom u polufinalu Evropskog prvenstva. Neka bolji tim pobedi", rekao je Skorovič novinarima u Beogradu.

Selektor reprezentacije Rusije nije želeo da kaže da je njegova ekipa favorit.

"Mislim da su šanse podjednake. Ipak, želimo pobedu jer ne želimo da se zaustavimo u polfinalu. Nećemo imati pravo na grešku", naveo je on.

Od srpskih igrača, selektor Rusije je posebno izdvojio najboljeg strelca Mladena Kocića, kapitena Marka Perića i golmana Miodraga Aksentijevića. Ipak, on je istakao da je Srbija "veoma dobra i iskusna" reprezentacija i da je veoma jaka kao tim.

Skorovič je pohvalio atmosferu u "Areni", ali je rekao da je njegova ekipa već igrala pred toliko ljudi.

"Ovde je fantastična atmosfera, veoma je dobro za ovaj sport što utakmice prati više od 10 hiljada ljudi. Ali, već smo igrali pred toliko ljudi i to ne bi trebalo da nam predstavlja problem", kazao je Skorovič.

Utakmica će se igrati sutra od 18.30 u "Beogradskoj Areni".

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Wednesday, 10.02.2016
22:21

Svim srcem uz Srbiju,ali nece mi biti toliko krivo ako izgubimo od brace Rusa koliko da igramo sa nekom drugom reprezentacijom. Naprijed Srbijaaa...

avatar
Thierry Henry
Wednesday, 10.02.2016
23:43

I od Edera Lime. On je najbolji od ruskih igrača. :D

avatar
O\'Sullivan147
Monday, 15.02.2016
21:38

Hahhah...ili Robinjo :D