Šteta, spektakl u "Čairu", Španci na Svetskom prvenstvu, Srbiji nova šansa!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 04.02.2020.
22:12
Izvor: Sportske.net

Sjajan meč u "Čairu" i nažalost, poraz naše reprezentacije.

(BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
(BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

U prepunoj dvorani "Čair" u Nišu reprezentacija Srbije je dočekala Španiju u meču koji je odlučivao ko će direktno na Svetsko prvenstvo, a ko će kroz plej-of pokušati da se nađe na tom takmičenju.

Obe ekipe su imale po 6 osvojenih bodova nakon dve utakmice, s tim da je Srbiji odgovarao bod jer je imala bolju gol razliku od Španije.

Ipak, naša reprezentacija nije uspela, poražena je sa 5:1, rezultat je na kraju bio i previsok i na osnovu njega ne biste rekli da je bilo neizvesnosti. Naprotiv, bilo je.

Španci su bili bolji na startu, imali su šansu već nakon nekoliko sekundi utakmice, a Momčilović je dobro branio sve do četvrtog minuta kada je na njegovu nesreću Ristić poslao loptu u svoju mrežu.

Gosti su bili bolji tim u prvom poluvremenu, videlo se da su pravi majstori sa loptom i zahvaljujući Momčiloviću lopta nije više puta tresla mrežu naše reprezentacije. Ipak, jeste i u sedmom minutu kada je Del Olmo pogodio za 2:0 kada mu se lopta odbila od Tomića.

Bolja Srbija u drugom poluvremenu. U sedmom minutu drugog poluvremena naša reprezentacija stiže do penala nakon što je Ortiz igrao rukom, Pršić je preuzeo stvar u svoje ruke i pogodio za 1:2!

Mogao je Aleksić da izjednači kada je propustio kolosalnu šansu, ali je umesto 2:2, stigla kazna na drugoj strani.

Španci su nam dali još 3 gola do kraja utakmice, praktično su naši futsaleri digli ruke i rezultat je na kraju bio i nerealan. Bebe i Adolfo (2) su bili strelci.

Ipak, Srbiji ostaje borba za Svetsko prvenstvo preko plej-ofa, igraćemo protiv Finske. Utakmice baraža biće odigrane 9. i 12. aprila

Ne propustite