Zvezdi dva miliona, dovoljno za Ligu šampiona?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 22.06.2020.
11:38
Izvor: Beta

Ne žele samo da učestvuju, već i nešto više...

Beta/STA/Nebojša Tejić/Mo

Povezane vesti

Kompanija CarGo donirala je dva miliona dinara klubu malog fudbala (KMF) Crvena zvezda koji će učestvovati u UEFA futsal ligi šampiona, saopšteno je danas iz te kompanije.

Predsednik KMF Crvena zvezda Aleksandar Vučić je rekao da nastupi u UEFA futsal ligi šampiona počinju na jesen i najavio da će klub aplicirati za organizaciju jedne faze takmičenja u Beogradu.

"Za naš klub ovo je debitantski nastup na međunarodnoj sceni, međutim, ne samo da ćemo učestvovati, već ćemo pokušati da dovedemo Ligu šampiona u Beograd", naveo je Vučić.

Prema njegovim rečima, učešće u Ligi šampiona je zasluženo jer su Zvezdini futsaleri dominantno osvojili titulu prvaka Srbije, bez ijednog poraza i sa samo jednim nerešenim rezultatom.

"Klubovi poput našeg u domenu neprofitnog sporta žive jedino od donacija, zato je donacija CarGo-a danas još značajnija jer pomaže klubu da nastavi da se bori i niže uspehe", kazao je Vučić.

On je dodao da se u KMF Crvena zvezda najkvalitetnije radi sa igračima što pokazuje i broj reprezentativaca koje klub daje i koji konstantno napreduju.

"Pre početka sezone postavili smo cilj koji smo takođe ispunili, a to je bilo formiranje omladinske sekcije, koja je prepoznata kao ubedljivo najbolja, dok smo u ovosezonskoj omladinskoj ligi nastupali sa ubedljivo najmladjim igračima i po našem mišljenju najtalentovanijim, tako da verujemo da njihovo vreme tek dolazi", istakao je Vučić.

Predsednik KMF Crvena zvezda je rekao je da bi na takmičenju u Beogradu učestvovale tri izuzetno kvalitetne evropske ekipe.
-
Baner 12

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.