Tragedija u Beogradu, ubijen MMA borac Stefan Savić

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 25.02.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Podlegao je povredama.

Printscreen
Printscreen

Povezane vesti

Stefan Savić, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, tragično je preminuo u nedelju 25. februara u jutarnjim satima.

Ovu informaciju prenela je TV Arena sport i izrazila saučešće porodici i prijateljima.

"Arena Fight upućuje iskreno saučešće porodici, prijateljima i svim ljudima koji su voleli Stefana. Stefan će zauvek ostati upamćen, ne samo kao šampion, već kao neko ko je dotakao srca svojom dobrotom i ostavio neizbrisiv trag", stoji u njihovoj objavi.

Telegraf navodi da je oko 1 sat posle ponoći Hitna pomoć dovezla u Urgentni centar dva muškarca, 2001. i 1992. koji su u Dunavskoj ulici u Beogradu zadobili ubodne rane. 

Njih su napala dva NN lica, jedan je povredio obojicu. Muškarac 2001. je preminuo, dok su drugom konstatovane teške telesne povrede i lakše telesne povrede.

Muškarac koji je preminuo bio je Stefan Savić, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA.

Najveći uspeh u karijeri napravio je krajem 2023. godine kada je srpski reprezentativac osvojio bronzu na Svetskom šampionatu u amaterskom MMA koje se održavalo u Tirani. 

Nakon dve startne pobede, u polufinalu ga je zaustavio Gadži Gadžijev, ali mu je svakako sledovala bronza.

Ne propustite