AdmiralBet bonus tiket - Spremite se za ''kišu golova''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.08.2024.
13:30
Izvor: Sportske.net

I danas četiri para na našem bonus tiketu.

Povezane vesti

Evropska takmičenja, španska liga, engleski Liga kup... To su takmičenja koja će večeras privući najveću pažnju, pa smo odatle izabrali i naše parove na današnjem bonus tiketu AdmiralBet-a, pod nazivom ''Golovi tiket''.

Dakle, iz naziva je jasno o čemu se radi, četiri utakmice u kojima očekujemo da se što više tresu mreže.

Prvi par je duel Galatarasaja i Jang bojsa, revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona. Švajcarci su dobili prvi meč na svom terenu sa 3:2, pa će turski predstavnik pred svbojim navijačima pokušati da uzvrati. Naša prognoza je 1+I&2+.

Isto takmičenje, duel Salcburga i Dinama iz Kijeva, a Austrijanci su znatno bliži plasmanu u Ligu šampiona, jer su prvi meč kao gosti dobili sa 2:0. Verujemo da se Kijevljani neće predati, pa u skladu s tim očekujemo kombinaciju GG&3+.

Iz španske lige izdvajamo duel Rajo Valjekana i Barselone. I tu prognoziramo efikasan meč, i to već u prvom poluvremenu. U prvih 45 minuta očekujemo dva ili više golova.

Tiket zatvaramo utakmicom engleskog Liga kupa između Kristal Palasa i Noriča, gde takođe prognoziramo efikasno prvo poluvreme, dva ili više golova.

Kada kvote za ove četiri prognoze pomnožimo i uvećamo za bonus, dolazimo do odlične kvote kvote na ''Golovi tiketu'' od 20.63.

Link za ''Golovi tiket'' na sajtu AdmiralBet-a možete pronaći OVDE ili klikom na ilustraciju u prilogu.

Ne propustite