AdmiralBet i Sportske bonus tiket - Favoriti donose izvanrednu kvotu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.02.2024.
12:40
Izvor: Sportske.net

Četiri nova para za današnji bonus tiket.

Povezane vesti

I ovo, nedeljno popodne doneće nam dosta fudbalskih uzbuđenja širom Evrope, a AdmiralBet se potrudio da sve bude još zanimljivije.

I ovoga puta je spreman bonus tiket, pod nazivom ''Favoriti tiket'', sa četiri zanimljiva para i uz odličnu, dodatno uvećanu ukupnu kvotu.

Dakle, favoriti su u prvom planu, a krećemo iz engleske Premijer lige i meča Luton - Mančester junajted koji počinje u 17.30h. Iako je gost, Junajted je u ulozi favorita, a za prognozu je izabrana kombinacija 2-2&3+.

U 16.45h u holandskoj Erediviziji počinje duel Fejenorda i RKC Valvajka i očekuje se pobeda domaćina, a naš tip je 1&2+I.

U Nemačkoj je u prvom planu aktueni šampion Bajern koji nije u pravoj formi u poslednje vreme, ali od koga se očekuje da iz te krize što pre izađe. Bajern večeras od 17.30h gostuje Bohumu i ako šampion bude ''onaj pravi'', očekujemo ''prelaz'' 2-2.

''Favoriti tiket'' zaključujemo utakmicom domaće Superlige između TSC-a i Radnika iz Surdulice. Tim uz Bačke Topole je veliki favorit u ovom duelu, pa je za očekivati kombinaciju 1&3+.

Sva ova četiri para na ''Favoriti tiketu'' vam donose uvećanu kvotu, 33.38, a tiket možete pronaći OVDE ili klikom na ilustraciju u prilogu.

Ne propustite