AdmiralBet i Sportske bonus tiketi - ''Bezbrižni'' i ''Kup finala'' tiket, kvote preko 21!

Autor: Darko Mitrović
subota 03.06.2023.
14:06
Izvor: Sportske.net

Predstavljamo vam oba tiketa na jednom mestu.

Povezane vesti

Kako ste i navikli, AdmiralBet je i za danas pripremio bonus tikete sa uvećanim kvotama.

Za početak vam predstavljamo ''Kup finala'' tiket, gde su ponuđena ukupno tri para sa ukupnom uvećanom kvotom 21.98.

U centru pažnje je duel engleskih velikana i gradskih rivala Mančester sitija i Mančester junajteda u finalu FA kupa. Meč počinje u 16 časova, a predložena opcija za igru je da igrači Junajteda dobiju 4 ili više kartona na današnjoj utakmici.

Drugi par je Seltik - Invernes, finale škotskog kupa, a uslov za pomenutu kvotu je igra 1&2+pp. Dakle, pobeda Seltika, uz dva ili više golova u prvom poluvremenu.

Taj meč počinje u 18.30h, a sat i po kasnije na programu je finale nemačkog kupa, gde će se za trofej boriti RB Lajpcig i Ajntraht. Uslov za ovaj tiket je igra 1&3+tim 1, odnosno pobeda Lajpciga, uz tri ili više postignutih golova pobedničke ekipe.

Prelazimo na ''Bezbrižni tiket''. Tu već imamo pet parova sa ukupnom, uvećanom kvotom koja iznosi izvanrednih 23.76.

Prvi par: Torino - Inter 3+. Tu je sve jasno. Drugi par čine PSŽ i Klermon, a tu već imamo kombinaciju GG&3+. Dakle, goleada na obe strane sa 3 ili više golova.

Bečka Austrija će dočekati Salcburg sa našim reprezentativcem Strahinjom Pavlovićem, a tip za ovaj tiket je 1+I&2+II. Opet golovi, bar jedan u prvom i bar dva u drugom poluvremenu.

Goleadu očekujemo i u duelu Trabrona i Alanjaspora u Turskoj, tip za ''Bezbrižni tiket'' ovde je GG&3+, a poslednji par je duel belgijskih Genta i Standarda iz Liježa, uz tip GG - da obe ekipe postignu bar po gol.

Bonus tiket možete pronaći na sajtu AdmiralBet-a tako što kliknete na "Prikaži tiket", u gornjem levom uglu pronaći ćete "bonus tikete".

Ne propustite