AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (1.10.2023)

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 01.10.2023.
10:15
Izvor: Sportske.net

Tiket za nedelju.

Povezane vesti

1528 Lorient - Montpellier 1+I&2+II (2.75)

Obožavamo da igramo na Monpelje na golove, prošle nedelje 3:5 u Nantu, imali su šansu da izjednače u 97. minutu, a onda primili gol u kontri u poslednjim sekundama. Tim iz Bretanje igra otvoren fudbal, imaju dosta talentovanih, brzih napadača poput Favra, Tosina, Krupija, a i Monpelje je sličan protivnik, neće se braniti protiv "narandžasto-crnih". U Strazburu je Monpelje dao dva gola, u Lionu četiri, pa je jasno zbog čega ćemo probati sa efikasnom utakmicom.

5948 Hajduk Split - Dinamo 0-1I&0-1II (2.55)

Kada igraju Hajduk i Dinamo na "Poljudu" nije baš da ima puno golova. Ovo je rana faza sezone, Splićani su zaboravili kada su osvojili titulu, trenutno su prvi na tabeli, ali "Modri" imaju meč manje. U Superkupu je Hajduk slavio na "Maksimiru", meč su obeležile greške sudija, biće ovde velikog pritiska sa tribina. Po nama Dinamo je neuporedivo bolja ekipa, sigurno ni da se "Bili" neće upustiti u jurnjavu, poslednjih pet mečeva u Splitu je završeno 0-2 gola.

5829 Molde - Viking GG&4+ (2.20)

Niko nije mogao da pretpostavi da će Viking voditi na tabeli u ovom delu sezone. Nije mnogo ostalo do kraja u Norveškoj, teško da Molde može da odbrani titulu, ali će u ovom meču od prvog minuta napasti lidera iz Stavangera. Viking je uz Bodo i Molde najefikasniji tim u ligi, ova dva tima su u prvom delu prvenstva odigrali veoma zabavan meč, 4:3 je slavio Molde i to je jedini poraz "tamno-plavih" na obali u Stavangeru. Očekujemo ponovo visok rezultat.

1235 Valladolid - Burgos 1x&0-2 (1.98)

Ronaldovi "Ljubičasti" su se probudili nakon problema sa navikavanjem na Segundu. Valjadolid je vezao dve pobede, sada lakše dišu, probaće da arhiviraju Burgos koji je prošle godine bio "ozloglašen" po malim rezultatima i remijima. Braniće se protiv "Pulsela", možda postignu gol što u njihovom slučaju često znači da ne gube utakmicu. Ipak, teško da sa "Zorilje" mogu da odnesu kompletan plen, izgubili su sva tri meča u gostima u dosadašnjem toku sezone. Nešto poput 1:0 ili 0:0 je najverovatniji ishod ove utakmice.

Ne propustite