AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana (1. 6 2023)

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 01.06.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Od severa Evrope do Južne Amerike.

Povezane vesti

1678 Vestmannaeyar - Kopavogur GGI (3.50)

Ovi timovi su veoma ofanzivni, njihovi međusobni susreti obično završavaju punim mrežama. Sećate se tima sa vetrovite Vestmaneje, igrali su protiv Zvezde u prošloj deceniji. Daleko su od vrha sada, tačnije u seriji poraza, pa se pribojavaju duela sa opasnim Kopavogurom. U pitanju je tim sa juga zemlje, poznat kao "lift" ekipa, negde između prva dva ranga. Vratili su se proletos u elitu, ide im sasvim dobro, igraju na gol više...

1907 Utrecht - Sparta Rotterdamm x2&0-3 (2.95)

U Holandiji se zavesa spušta mečevima za promociju u elitu i duelima za ulazak u Ligu Konferencija. Tražimo iznenađenje u Utrehtu gde gostuje Sparta iz Roterdama. Ovaj tim je malo spustio nogu sa gasa u finišu, ali imaju dobru sezonu. "Crveno-beli" teško gube, i mada su poraženi u oba meča protiv rivala, u četvrtak po nama imaju solidnu šansu da ostanu neporaženi pred revanš na svom "Kastelu". U Holandiji se plej-of mečevi igraju znatno tvrđe od regularne sezone.

3159 Helsinborg - Skovde 1 (1.76)

Vremena Henrika Larsona su prošlost, Helsinborg je sada na dnu druge lige, a jedini gori tim je Skovde. Domaćin je naišao na mnogo problema nakon ispadanja prošle sezone, ali gostovanje kluba koji se nakon gotovo tri decenije vratio u drugi rang je dobra prilika za bodove. Uz sve muke, "Crveni" su kvalitetniji tim i verujemo da će stići do druge pobede u šampionatu.

2993 Sarmiento Junin - Newell's Old Boys 1x&0-3 (1.63)

Tiket ćemo zatvoriti u Argentini, prvi meč novog kola u noći između četvrtka i petka. U okolinu prestonice, u Hunin stižu Old Bojsi kojima ne ide ni ove sezone. "Lepra" na čijoj je klupi slavni Gabrijel Hajnce je prošle godine završila u sredini, ove teško da će u top pet što je bio cilj. U Huninu nije lako igrati, konsolidovali su se nakon lošeg starta, imaju dosta samopouzdanja. Pet mečeva su bez poraza, od kada su se pre dve godine vratili u ligu, nisu izgubili od Njuelsa, ni u prvenstvu, ni u kupu.

Ne propustite