AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (10.2.2024)

Autor: Ivan Cvetković
subota 10.02.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Izabrali smo za vas četiri tipa sa odličnim kvotama.

Povezane vesti

1018 Fulham - Bornemouth X2&GG (2.40)

Okršaj u Londonu biće duel dva tima iz sredine tabele Premijer lige. Teško da će i jedni i drugi do Evrope, a ne deluje ni kao da će strepeti za opstanak do poslednjeg kola. Fulam je nanizao šest utakmica bez pobede i nalazi se u rezultatskoj krizi, ali zadatak protiv “Trešnjica” neće biti nimalo lak iako igraju kod kuće. Sa druge strane, Bornmut s vremena na vreme pokazuje da može i protiv jačih timova, međutim problem je nanizati pobede. U poslednja tri duela ova dva tima videli smo tri ili više gola, Bornmut igra prilično dobro u gostima, ima samo jedan poraz u poslednjih sedam mečeva, mogao bi makar do boda i ovoga puta.

1314 Roma - Inter 1X&0-3 (2.25)

Fudbaleri Intera načinili su ogroman korak ka potencijalnom osvajanju Skudeta pošto su savladali Juventus, svog prvog pratioca. “Neroazuri” su osokljeni osvojenim Superkupom nastavili sa odličnim partijama i u nastavku Serije A, te u odličnom raspoloženju čekaju gostovanje preporođenoj Romi.”Vučica” je posle Murinjove smene postavila Danijelea de Rosija kao trenera, a legendarni fudbaler rimskog kluba nanizao je tri pobede u nizu. Protivnik je ovog puta najjači mogući, ali prednost domaćeg terena daje za nadu De Rosiju da može izbeći poraz protiv, u ovom trenutku, najbolje italijanske ekipe.

1228 Las Palmas - Valencia GG (2.12)

Posle prilično slabog starta sezone, Valensija je u nastavku živnula i pokazala da ima kvalitet možda čak i za evropski fudbal. Legendarni fudbaler “Slepih miševa” Ruben Baraha odlično vodi svoju ekipu sa klupe, pa tako ni Evrope nije tako daleko. Ovoga vikenda gostuju Las Palmasu, timu koji igra iznad mnogih očekivanja s početka sezone. “Žuti” posle poraza od Reala nisu uspeli da savladaju Granadu, pa je svaka utakmica na domaćem terenu prilika da se isprave kiksevi. Teško je predvideti ishod za susret ekipa koje se nalaze na sredini tabele, ali vredi pokušati sa golovima…

5233 Lech Poznan - Zaglebie 1X&GG (2.20)

Posle zimske pauze, vraća nam se i poljska Ekstraklasa, prilično zanimljivo takmičenje u kojem nikada ne znate ko će zablistati na kraju sezone. Zato su i kvote odlične, a na premijeri prolećne polusezone ispratićemo duel između Leha i Zaglebja. Klub iz Poznana uvek ima šampionske ambicije kada je u pitanju poljski šampionat, međutim u ovom trenutku osam bodova zaostatka u odnosu na Šlonsk deluje ozbiljno. U ovaj rudarski grad stiže Zaglebje, tim koji se nalazi u gornjem delu tabele, ali ne deluje kao da bi mogao da “zakuva” trku kada je u pitanju plasman u neko od evropskih takmičenja.

Ne propustite