AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (10. 5. 2024)

Autor: Lazar Nikolić
petak 10.05.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket dana.

Povezane vesti

1546 St Etienne - Rodez 1-2I&0-2II (2.17)

Sent Etjen je na pravom putu da se vrati u društvo najboljih francuskih klubova, mesto koje mu po svemu i pripada. “Zeleni” se već drugu sezonu muče u Ligi 2, a dva kola pre kraja imaju mesto koje vodi u viši rang. Puleni Olivijea Dalolja su drugi zahvaljujući gol-razlici, će preostale dve utakmice morati da odigraju na najvišem mogućem nivou ne bi li tu i ostali. Na Žofri Gišar stiže ekipa Rodez koja igra iznad svih očekivanja i u trci je za baraž za popunu Lige 1. Zbog velikog takmičarskog značaja, sva je prilika da ćemo videti neizvesnu utakmicu, ali kako klub sa juga Francuske već zna za pobedu u Sent Etjenu, golovi su zanimljiva opcija.

1501 Brest - Reims 1X&2-3 (2.50)

Brest igra svoju istorijsku sezonu pošto je iskusni stručnjak Erik Roj napravio čudo sa “Piratima” kojima se smeši i Liga šampiona ove sezone. Sve što je potrebno Brestu jeste da u poslednja dva kola osvoji barem jedan bod, a kako ih čekaju okršaji sa Remsom kod kuće i Tuluzom u gostima, takav scenario je gotovo izvestan. Sa druge strane, Rems je ostao bez trenera Vila Stila koji se rastao sa klubom posle šokantno ubedljivog poraza od “fenjeraša” Klermona, ali je sudbina tima iz Marne odavno poznata. Ekipu gostiju je preuzeo pomoćnik Samba Dijavara, neće se mnogo toga menjati, pa bi domaći navijači mogli dočekati plasman u Ligu šampiona.

1206 Alaves - Girona GGI v GGII (2.13)

Više nema dileme, Đirona je kao apsolutni hit španskog šampionata na terenu pošteno izborio plasman u Ligu šampiona. Prepreka za tim iz Katalonije mogla bi biti veza sa Mančester sitijem, tačnije isti vlasnik pošto je u LŠ dugo važilo pravilo da je učešće dva tima istog vlasnika sukob interesa. Kako su to “izigrali” u Red Bulu, teško da će se UEFA odlučiti za neki radikalni potez. Mičelovi puleni su ponovo pobedili Barselonu, sada na noge idu Alavesu koji je u ozbiljnom naletu sa tri uzastopna trijumfa uključujući Atletiko Madrid i Valensiju. U poslednjih sedam duela Alavesa i Đirone, samo je jednom bilo manje od tri gola.

1106 Doncaster - Crewe GG&1+I (2.09)

Prvi meč Donkastera i Krua završio se slavljem gostiju na Aleksandri, pa su Roversi nadomak plasmana u finale baraža za popunu Lige 1. Izabranici Grenta Mekena pokazali su kvalitet u najvažnijim trenucima, pa su tako prethodne dve pobede nad Kruom delovale prilično rutinski uzevši u obzir da su timovi završili regularni deo sezone sa istim brojem bodova. Kru je svojevremeno bio poznat kao veliki rasadnik talenata iako nikada nije igrao u najvišem rangu takmičenja. Gosti moraju da napadnu od prvog minuta, biće dosta prostora da se ugrozi njihov gol…

Ne propustite