AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (12. 7. 2024)​

Autor: Ivan Cvetković
petak 12.07.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je naš današnji tiket.

Povezane vesti

8446 Sarpsborg 08 - Rosenborg GG&2+II (2.04)

Sarpsborg se na sredini sezone u Eliteserijenu nalazi u velikom problemu. Klub iz okruga Estfold zauzima pretposlednju poziciju sa 13 bodova i postoji realna mogućnost da četa Kristijana Mikelsena završi u drugoj ligi. Sa druge strane, ni Rozenborgu ne cvetaju ruže. Norveški velikan daleko je od problematike opstanka u ligi, ali svojim rezultatima nije ubedio ljubitelje fudbala da mogu do nekih od pozicija koje vode u Evropu. U poslednjih šest međusobnih duela, Sarpsborg je ostvario čak četiri pobede uz po samo jedan remi i poraz. Uglavnom su to bile efikasne utakmice, to očekujemo i ovoga puta.

7812 Hermannstadt - Universitatea Craiova 0-1&1-2 (2.22)

Universitatea iz Krajove ponovo je postala značajan faktor u rumunskom fudbalu, a to pokazuje i prošlogodišnje treće mesto na kraju šampionata. I ove sezone biće jedan od favorita za visok plasman pored Steaue i Kluža koji će, po svemu sudeći, voditi bitku udvoje. Ipak, Liga 1 je prilično neizvesno takmičenje, pa možemo očekivati i nešto što na prvi pogled nije realno. Klub nemačke manjine u Rumuniji Hermanštat etablirao se kao relativno stabilan prvoligaš, ovog leta bio je prilično aktivan na tržištu, pa će Marijuš Maldarašanu imati prilično drugačiji sastav na raspolaganju.  

8946 IR Reykjavik - Grindavik GG&2+II (2.73)

Zakuvalo se u zemlji “leda i vatre” kada je u pitanju borba za plasman u najviši rang. U okviru 12. kola islandske druge lige, IR Rejkjavik će na domaćem terenu dočekati Grindavik. Radi se o timovima koji zauzimaju poslednja dva mesta koja vode u doigravanje za prvu ligu, takmičarski motiv biće na najvišem mogućem nivou, ali ove ekipe znaju da odigraju efikasan meč. Samo se jednom u istoriji takmičarskih duela ove dve ekipe nije dogodilo da ne vidimo po najmanje gol na svakoj strani, pa bi sa ovakvom “tradicijom” mogli da nastave i ovoga puta. Rejkjavik je blagi favorit jer igra u svom gradu.

7879 Galway - Waterford 1+I&1-2II (2.38)

Runda broj 24 u Republici Irskoj donosi nam zanimljiv duel između dva dojučerašnja drugoligaša. Galvej će ugostiti Voterford u trenutku kada obe ekipe imaju sjajnu sezonu, ali na potpuno drugačiji način. I dok je ekipa iz Munstera treća na tabeli sa velikim brojem datih, ali i primljenih golova, domaćin je do sasvim dobre pete pozicije stigao pre svega zahvaljujući čvrstoj odbrani  i svega 16 primljenih golova. Po tom parametru, Galvej je drugi u čitavom prvenstvu, na domaćem terenu je tek nedavno prekinuo niz od pet utakmica bez primljenog gola, pa će to biti recept i za Voterford.

Ne propustite