AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (14.2.2024)

Autor: Ivan Cvetković
sreda 14.02.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Izabrali smo za vas četiri tipa sa odličnim kvotama.

Povezane vesti

7972 Fluminense - Vasco 1&2+ (2.05)

Struktura fudbalskih takmičenja u Brazilu na prvi je pogled prilično komplikovana, ali pisali smo već o tome kako bismo zajedno rešili i tu zagonetku. U moru državnih šampionata u toku je i Karioka u kojem glavnu reč drži aktuelni prvak Južne Amerike Fluminense. Sada će na Marakani dočekati još jednog brazilskog velikana Vaska koji se posle sezone u drugom rangu takmičenja ponovo vratio u Seriju A. Tamo prošle godine nije blistao, ali ove bi mogao da napravi pristojan iskorak, odradili su za domaće uslove zanlmljiv prelazni rok. Vasko je u prošlosti umeo da iznenadi Flu na Makarani, međutim ovoga puta to je teško moguće.

1073 Huddersfield - Sunderland X2&GG (2.35)

Godine su protekle dok Sanderlend nije stao na stabilne noge posle velikih finansijskih problema, a sada navijači priželjkuju veliki povratak u Premijer ligu gde im je po renomeu i veličini definitivno i mesto. “Crne mačke” beleže sasvim pristojne rezultate u novoj godini, uzevši u obzir da je Čempionšip izuzetno neizvesno takmičenje. Sa druge strane, Hadersfild ne blista od početka 2024. godine, upisao je samo jedan trijumf što dodatno otežava borbu za opstanak gde je velika gužva. Intersantno, “Terijersi” su slavili kao gosti u prvom meču, generalno u duelima ove dve ekipe gosti često izbegnu poraz.

7068 Boca Juniors - Central Cordoba 1&2+ (1.98)

Možda Liga kup Argentine nije naročito najbitnije takmičenje, čak ni za argentinske klubove, već služi za pronalaženje takmičarskog ritma pred početak sezone. Ali, kažite to vatrenim navijačima Boke Juniors koja i pored činjenice da nema poraz u prva četiri kola sa šest osvojenih bodova nema početak iz snova. Domaći navijači već tri utakmice nisu videli pobedu svojih pulena, a dolazak Sentrala iz Kordobe čini se kao idealna prilika za tako nešto. Gosti su seriju poraza prekinuli pobedom nad Sarmijentom, međutim Bombonjera nije mesto na kojem možete unapred očekivati bod ili tri.

1075 Preston - Middlesbrough 1X&2+ (2.22)

Ostavio je Midlzboro odličan utisak u Liga kupu, uspeli čak i da savladali Čelsi u prvom polufinalnom meču, međutim razlika u individualnom kvalitetu bila je presudna u ubedljivom porazu u revanšu na Stamford Bridžu. To kao da je pulene Majkla Kerika pomalo i izmorilo, pa je posle remija sa Sanderlendom, Boro upisao poraz od Bristol sitija na domaćem terenu. Sada idu na noge Prestonu, timu koji je u naletu i iznad je Boroa na tabeli. Plejof zona je na samo dva boda od ekipe koju s klupe predvodi Rajan Lou, a tradicija kaže da Midlzboro loše prolazi na Dipdejlu u poslednje vreme.

Ne propustite