AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (15.3.2024)

Autor: Ivan Cvetković
petak 15.03.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1518 Toulouse - Lyon GGI v GGII (2.25)

Tuluz je porazom od Avra u prošlom kolu prekinuo odličan niz rezultata, ali optimizma na Munisipalu ne manjka jer su posle nešto slabijeg početka sezone ponovo zaigrali kvalitetno što ih je i pomerilo ka sredini tabele. Ovoga vikenda dočekaće Lion koji je doživeo sličan scenario, s tim što je “Lavovima” u jednom trenutku visio čak i opstanak u eliti. Olimpik je u sjajnoj seriji rezultata, u poslednjih osam utakmica, poraženi su jedino od Lansa i s pravom se nadaju pozitivnom rezultatom protiv ekipe Karlesa Martineza. Dueli Tuluza i Liona gotovo redovno obiluju golovima.

1239 Eldense - FC Cartagena SAD 1+I&0-1II (2.39)

Eldense igra prilično dobru sezonu u Segundi, pomalo i iznad očekivanja mnogih jer se u ovom trenutku nalaze na bezbednoj sredini tabele i skoro pa osiguranim opstankom. Ispod Eldensea su mnogo ambicioznije ekipe poput Saragose, Tenerifa, pa i Albasetea, no sva je prilika da će klub iz Valensije uspeti u nameri da izbegne ispadanje. Isto se ne može reći za Kartahenu koja je na svega četiri boda daleko od opasne zone. Ipak, “Zebre” su u naletu jer su u 2024. zabeležile samo dva poraza u ligi, nakon čega su slavili protiv Ferola. Golovi i Segunda ne idu zajedno, ne očekujemo ih previše ni ovoga puta.

1322 Empoli - Bolonja 2 (2.21)

San o Ligi šampiona nikome ne može da oduzme u Bolonji. “Rosoblu” igra sjajno pod vođstvom Tijaga Mote, pa ni minimalan poraz od aktuelnog lidera u Seriji A Intera neće poremetiti visoke ambicije ove odlične ekipe. Roma u formi preti Bolonji, pa će prilikom gostovanja Empoliju morati da idu na pobedu ne bi li održali četvrtu poziciju na tabeli. Bolonju čeka Empoli koji se serijom odličnih rezultata izvukao iz zone ispadanja, ali je u poslednja dva kola zabeležio poraze od Kaljarija i Milana. Biće ovo pravi ispit zrelosti za goste koji u Empoliju nisu slavili pune 23 godine, možda je vreme za prekid ove tradicije.

2169 Rapid Vienna - LASK Linz GGI v GGII (2.19)

LASK u nastavku sezone deluje potpuno neprepoznatljivo. Klub iz Linca još nije pobedio u drugom delu sezone, ali se pravim čudo još uvek drži na trećem mestu Bundeslige Austrije, doduše po 17 bodova imaju i Klagenfurt i Hartberg. “Crno-bele” čeka pakleno težak zadatak u Beču gde idu na noge Rapidu koji bi u grupi šampiona (plejof Bundeslige) eventualnom pobedom mogao da preskoči LASK. Gosti su poslednji put slavili protiv “Zelenih” u austrijskog prestonici sada pomalo i daleke 2019. godine, golovi u obe su u poslednje vreme gotovo pravilo, pa idemo tim tragom.

Ne propustite