AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (16.11. 2023)

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 16.11.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

5207 Venezuela - Ecuador 2 (2.45)

Još jedan meč iz kvalifikacija u Conmebol zoni. Venecuela igra sjajno, oni su na putu, ako ovako nastave da prvi put u istoriji izbore plasman na Mundijal. Euforija je u Monagasu, odnosno Maturinu gde igraju svoje mečeve, ali mi se kladimo na Ekvador. Bolji su, videlo se i protiv Bolivije, imali su težak raspored, stalno pišemo, po nama u ovoj deceniji su "Orlovi" najbolji fudbalski tim Južne Amerike, ako izuzmemo naravno gigante Brazil i Argentinu. Kvota na "Trikolor" koji i dalje predvodi u napadu Ener Valensija, ali je tu i zvezde PL, Kaisedo (Estupinjan iz Brajtona je povređen) je odlična, pokušaćemo sa "dvojkom".

5208 Argentina - Uruguay x p.p. (2.15)

Bijelsa protiv svoje zemlje, Urugvajci su savladali Brazil, sada će na "Bombonjeru", biće mnogo emocija kod selektora gostiju. Dva suseda imaju neraskidive fudbalske veze, iako to mrze da kažu Argentinci su učili od Urugvaja. Favoriti jesu, vode na tabeli, ali kod kuće igraju tvrdo. "El Loko" je kao selektor Argentine igrao finale Kopa Amerika, poraženi su od Brazila na penale, a Adrijano je doneo izjednačenje za "Selesao" u nadoknadi. Posle toga je sjajni trener osvojio OI u Atini 2004. godine, i otišao sa kormila. Radio je u Čileu, imao uspeha protiv Argentinaca, ne bi čudilo ni da ih iznenadi na stadionu Boke, u noći između četvrtka i petka.

6751 Iraq - Indonesia 1&2-3 (2.35)

Iračani bi trebalo da pobede Indonesiju, meč se igra u Basri, u pitanju je prva runda kvalifikacija za Mundijal. Na klupi domaćih je Španac Hesus Kasas, bivši pomoćnik Luća Enrikea u "Crvenoj Furiji" ali i Havija Grasije u Votfordu u PL. Ima nekoliko odličnih igrača iz jačih azijskih šampionata (neki čak igraju u Iranu), ali i Evrope. Za ovaj nivo, protiv Indonezije koja ima malo iskustva van svog regiona trebalo bi da bude dovoljno.

6762 Wales U21 - Iceland U21 0-2 (1.92)

Ova dva tima su zanimljivo ispred Češke i Danske u kvalifikacionoj grupi, malo je to čudno, ali igraju solidno. Mladi Velšani su sastavljeni od klinaca iz velikih engleskih klubova, ali i Kardifa i Svonsija koji nastupaju u nižim ligama, dok Islanđani u domaćoj ligi imaju više iskustva u seniorskom fudbalu. Par talentovanijih su već napustili domovinu, od MLS, preko Italije i Kanade, seljakaju se po pozajmicama, skupljaju iskustvo. Ali, tim sa severa Evrope je tukao Čehe, računajući i prijateljske u seriji su pobeda. Ovo je sudar dva tima sličnog stila, možda su Islanđani nešto kvalitetniji, ali malo golova je dobra opcija...

Ne propustite