AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (16.3.2024)

Autor: Ivan Cvetković
subota 16.03.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1022 Burnley - Brentford X2&GG (2.20)

Barnli je uz Šefild junajted najlošija ekipa u Premijer ligi, ali je u prethodnom kolu ipak uspeo da osvoji bod protiv Vest Hema i to u Londonu. I pored toga, puleni Vensana Kompanija teško da će uspeti da sačuvaju status u eliti, mada im u goste dolazi Brentford koji se takođe nalazi u očajnoj formi. “Pčelice” su u poslednjih pet utakmica osvojile samo bod protiv Čelsija, pa će u nastavku sezone morati da podignu formu ukoliko ne žele da strepe do poslednjeg kola. Brentford je u prvom meču kod kuće ubedljivo slavio, pa i ovoga puta imaju mogućnost da ostvare pozitivan rezultat.

1517 Nantes - Strasbourg X2&2+ (2.26)

Nantu u ovom trenutku gori pod nogama. “Kanarinci” se posle tri poraza u poslednje četiri utakmice nalaze na mestu koje vodi u doigravanje za opstanak u eliti, što nikome ne prija u jednom od najtrofejnijih francuskih klubova. U grad im stiže Strazbur koji je tek nešto manje rasterećen jer ima bod više u odnosu na svog predstojećeg protivnika, ali se nalazi u katastrofalnoj formi jer je u poslednjih mesec i po dana ostvario samo jednu pobedu. Interesantno je da u duelima ova dva tima domaćin zapravo retko kada slavi, Strazbur je ovoga puta u blagoj prednosti.

1408 Union Berlin - Werder Bremen GG&1+I (2.23)

Šok-terapija sa Nenadom Bjelicom na klupi Uniona donela je određene rezultate, međutim teško da se može reći da su Berlinci bezbedni kada se radi o opstanku u Bundesligi. Dva vezana poraza ne mogu da raduju navijače “Crvenih”, ali kada se ima u vidu da su to Dortmund i Štutgart, onda stvari postaju malo jasnije. Nemačku prestonicu posetiće Verder koji u poslednjih pet utakmica ima samo jedan trijumf. Klub iz Bremena nalazi se na sredini tabele i teško da će biti većih pomeranja, naročito prema timovima ispred “Zelenih”. Prvi meč u Bremenu pripao je domaćoj ekipi, ali to je bio tek prvi trijumf posle četiri pobede Uniona.

1323 Udinese - Torino 1+I&1-3II (2.29)

Udineze je sasvim pristojnu formu u poslednje vreme krunisao trijumfom nad Lacijom, pa sada sa velikim entuzijazmom dočekuju ekipu Torina. “Zebrete” su bliže timovima koji se bore za opstanak nego li onima na sredini tabele, a jedna od takvih je upravo i tim iz Pijemonta koji se ne nalazi u dobrom trenutku. Ekipa Ivana Jurića nije pobedila u poslednje četiri utakmice i očajnički joj je potreban trijumf kako bi povratila pomalo poljuljano samopouzdanje. Torino poslednjih godina često pobeđuje Udineze, ne samo kod kuće, već i u gostima, ali probaćemo sa golovima.

Ne propustite