AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (17.3.2024)

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 17.03.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1024 West Ham - Aston Villa 1+I&2+II (2.36)

Aston Vila se i dalje drži kao hit engleske Premijer lige, ali ubedljiv poraz od Totenhema mogao bi da poljulja samopouzdanje pulena Unaija Emerija. Vila će nakon evropskog meča sa Ajaksom gostovati Vest Hemu, ekipa koja se nalazi u veoma čudnom trenutku. “Čekićari” su pretpreli nekoliko teških poraza, ali su i dalje u situaciji da mogu do nekog od evropskih takmičenja naredne sezone. Prvi meč dve ekipe u Birmingemu okončan je ubedljivim trijumfom Vile 4:1, što se tiče samog ishoda prilično je teško predvideti ga u ovom trenutku, ali igra na golove mogla bi da donese zaradu.

1523 Rennes - Marseille X2&2-4 (2.36)

Žan Luj Gase je preporodio ekipu Marseja posle rastanka Olimpika sa Đenarom Gatuzom, pa klub sa Azurne obale ređa sve same pobede u Evropi, ali i u domaćem šampionatu. Upadljivo je oku da Marsej igra veoma atraktivan i napadački nastrojen fudbal, a zbog toga najviše profitira Pjer-Emerik Obamejang koji se nalazi sjajnoj formi. Gostovanje Renu biće pravi ispit za fudbalere Olimpika koji bi eventualnom pobedom učvrstili svoj poziciju u Ligi 1. Sa druge strane, tim iz Bretanje pruža prilično loše rezultate u, ruku na srce, teškom rasporedu, pa bi Marsej mogao do pozitivnog rezultata u Renu.

1329 Atalanta - Fiorentina GGI v GGII (2.12)

Atalanta će uskoro konačno dočekati kraj niza neverovatno teških utakmica, pa iako je Fiorentina daleko od naivnog rivala, svakako je slabijeg kvaliteta u odnosu na Inter, Milan, možda i Bolonju u ovom trenutku. Uz sve evropske obaveze tima Đanpjera Gasperinija ove sezone, “Boginja” beleži sasvim pristojne rezultate u Seriji A gde se još uvek potajno nadaju plasmanu u Ligu šampiona. U Bergamu će dočekati “Ljubičaste” koji im dišu za vratom, a nakon poraza od Bolonje puleni Vinćenca Italijana nisu zabeležili poraz. Prvi meč u Firenci okončan je trijumfom domaćina 3:2, potencijalno otvaranje gostiju moglo bi biti prilika za hitronoge fudbalere Atalante.

1218 Villarreal - Valencia 1+I&1-2II (2.37)

Posle prave katastrofe u Ligi Evrope, postalo je jasno da se Viljarealu ne daju praktično nikakve šanse za prolaz dalje protiv Marseja. Verovatno je toga svestan i Marselino, pa će svu svoju pažnju usmeriti ka Primeri u kojoj njegovoj ekipi ide zaista dobro. Ovoga vikenda, pak, imaće novi težak zadatak jer im u goste stiže ekipa Valensije koja se trgla posle prilično lošeg početka sezone. Biće ovo idealna prilika za “Žutu podmornicu” da možda čak i uhvati priključak timovima koji imaju evropske ambicije, međutim nije Valensija ekipa protiv koje možete unapred upisati bodove.

Ne propustite