AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (18.2.2024)

Autor: Milovan Longinov
nedelja 18.02.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1327 Udinese - Cagliari 1 (1.94)

 

Udineze je u prošlom kolu Serije A priredio veliko iznenađenje pošto je u Torinu savladao Juventus rezultatom 1:0. Malo ko je očekivao da će “Zebrete” uzeti i bod, a kamoli tri, međutim puleni Gabrijelea Ćofija trijumfom su prekinuli niz od pet utakmica bez trijumfa i sada u dobrom raspoloženju dočekuju Kaljari. Klub sa Sardinije nije u dobrom momentumu, sa četiri poraza u nisu skliznuli su do pretposlednjeg mesta italijanskog šampionata, pa će Klaudio Ranijeri imati velikih problema da zadrži Kaljari u eliti. Udineze i Kaljari su se ove sezone već sastajali dva puta, tim iz Udina još nije slavio, možda je ovo pravi trenutak.

1525 Reims - Lens 2-3 (1.97)

 

Rems je sa tri prvenstvena kiksa u nizu skliznuo van evro-zone, pa se u ovom trenutku nalazi tačno na sredini tabele. Ako izabranici Vila Stila žele da se vrate među prvih šest ekipa u Ligi 1, moraće da počnu sa pobedama, međutim to ovoga vikenda neće biti lako iako igraju kod kuće. U Rems stiže Lans koji je posle serije promenjivih rezultata nanizao tri pobede u nacionalnom šampionatu, zbog čega se i našao na šestoj poziciji. Lans nije izgubio od Remsa još od 2019. godine, golova gotovo da uvek ima, ali ne uvek i previše. Prilično ujednačen meč, pa su golovi uvek opcija…

 

1017 Luton - Manchester United GG&2+II (2.15)

 

Pljušte kritike na račun Erike ten Haga neprestano maltene od samog njegovog dolaska u Mančester junajted, ali nova 2024. godina mogla bi da označi veliki zaokret. Junajted u novoj godini ne zna za poraz, remizirao je samo protiv Totenhema, dok je upisao pet pobeda, od kojih su tri u Premijer ligi. Raspoloženje u ekipi je sasvim sigurno bolje u ovom trenutku, pa “Crveni đavoli” sa velikim očekivanjima stižu u Luton na gostovanje novajliji u Premijer ligi. Izabranici Roba Edvardsa su nizom dobrih rezultata uspeli da se nađu iznad opasne zone, pa bi mogli da naprave problem i Junajtedu.

 

1328 Frosinone - AS Roma 2&3+ (2.80)

  Roma igra sjajno pod vođstvom novog trenera Danijelea de Rosija. Legendarni fudbaler “Vučice” preuzeo je prvi tim posle rastanka sa Žozeom Murinjom i odmah ušao u seriju od tri uzastopna trijumfa. Iako nije uspeo da izbegne poraz protiv Intera, pokazao je zube aktuelnom vicešampionu Evrope i lideru Serije A, pa je i to nešto što može da raduje navijače rimskog kluba. Frosinone je slavio samo jednom u prethodnih devet utakmica, naročito je zabolela “petarda” od Fiorentine, pa je u ovom trenutku i opstanak upitan jer se “Kanarinci” nalaze na tek četiri boda iznad opasne zone.

Ne propustite