AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (18.3.2024)

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 18.03.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1110 Crawley - Stockport GG&2+II (2.47)

Ambicioni Krouli bio je hit engleskog fudbala kada je ušao u profesionalni rang takmičenja, odnosno u Ligu 2. Ove sezone i dalje imaju šansu da se domognu Lige 1, verovatno kroz doigravanje, ali neće biti lako jer iako imaju dve utakmice manje od Vimbldona imaju i dva boda manje, a svi znamo koliko je teško doći do bodova u engleskim nižim ligama. Izazov je tim pre veći jer na Brodfild stiže Stokpor koji i pored nešto slabije forme ne odustaje od prva dva mesta koja direktno vode u viši rang. U prethodnim mečevima ove dve ekipe je sve prštalo od golova, verujemo da će i ovoga puta.

1237 Andorra - Amorebieta 1&0-3 (2.18)

Projekat Đerara Pikea za sada ne daje naročito idealne rezultate u Segundi gde se Andora našla prvi put u svojoj istoriji. Razlika u kvalitetu timova nije velika u drugom rangu španskog fudbala, ali nijanse su te koje prave razlike, pa je izuzetno teško doći do bodova bilo protiv koje ekipe. Nije sve, pak, tako crno za Andoru koja i dalje može do opstanka, ali će na tom putu morati da pobedu ekipu kakva je Amorebieta. Na noge im dolazi poslednji tim Segunde, pa nema dileme da je trijumf ovoga puta imperativ. Amorebieta je slavila kao domaćin sa 3:0 u prvom delu sezone, pa postoji i taj momenat “osvete”.

3601 UTA Arad - FC Voluntari 1&0-3 (2.33)

Posle regularnog dela sezone u rumunskoj Ligi 1, počinju plejof i plejaut, a u prvom kolu potonjeg takmičenja sastaju se UTA Arad i Voluntari. Domaćin je poneo 20 bodova što će biti ogroman kapital do kraja sezone, međutim nekoliko loših rezultata moglo bi da im napravi problem. Za početak, moraće da preskoče drugu najslabiju ekipu u ligi. Voluntari ne zna za trijumf u 2024. godini i ima ulogu autsajdera na ovom meču. Biće to idealna prilika za Arad da načini ogroman korak ka lakšem nastavku sezone u kojem ne bi morali da brinu kada je reč o statusu prvoligaša.

3602 Petrolul - Univ. Craiova 1948 1X&1-3 (1.95)

Rumunski plejaut donosi nam i okršaj Petrolula i Univerzitatee iz Krajove. Gosti se nalaze u očajnoj formi sa samo jednom pobedom u novoj godini, dok je Petrolul tek za nijansu uspešniji, pa stoga i ima dva boda više u odnosu na predstojećeg protivnika. U regularnom delu sezone, obe ekipe upisale su po trijumf na domaćem terenu, pa stoga i ne čudi da Petrolul u ovaj meč ulazi kao favorit. Uz ne preveliki broj golova, tako nešto bi domaćin i trebalo da opravda jer mu odgovara i remi.

Ne propustite