AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (19.3.2024)

Autor: Ivan Cvetković
utorak 19.03.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

4480 Gimnasia Y Tiro de Salta - Almirante Brown 1&1+II (2.38)

U nedostatku najkvaltetnijeg klupskog fudbala širom sveta zbog reprezentativne pauze, obratićemo pažnju i na niže lige u kojima ima šta da se pronađe. Trag nas je naveo i na drugu ligu Argentine i okršaj Tiro de Salte i Almirantea u meču dve ekipe sa totalno različitim raspoloženjima. Himnazija ima jednu od najčvršćih odbrana u ligi koja inače ne obiluje golovima, a ovoga puta dočekaće Almirante Braun koji želi da izbegne novi poraz u gostima. Interesantno je da ova dva rivala nikada nisu ukrstili koplja u takmičarskim duelima, barem ne u modernoj istoriji, no i bez tog faktora blagu prednost dajemo domaćinu.

4540 Orense SC - Imbabura X2&0-3 (2.52)

Da li znate priču o Džou Armasu? Trener ekvadorske Imbabure ima svega 28 godina i već je uspeo da svoj tim uvede u drugu, a potom i u prvu ligu po treći put u klupskoj istoriji. Armas je odustao od golmanske karijere u mlađim kategorijama Liga de Kita, te se posvetio trenerskoj već sa 17 godina, a stručna usavršavanja po Evropi plaćao je tako što je radio kao fizički radnik na građevini. Njegova Imbabura ide na noge Orenseu koji nije oduševio na početku šampionata Ekvadora, gosti još uvek nisu slavili u prve tri utakmice, pa navijači veruju da mogu do trijumfa. Naš izbor je Džo Armas.

3123 Argentinos Juniors - Club Atletico Rosario Central GG (2.15)

Utakmicama 12. kola nastavlja se Kup Dijega Maradone u Argentini, a u ovoj rundi u okviru grupe A sastaće se Argentinos Juniors i Rozario Sentral. Klub sa stadiona Dijego Maradona beleži sasvim dobre rezultate u gorepomenutom takmičenju, pa s optimizmom dočekuje Rozario koji takođe ne stoji loše. Istorija duela ova dva tima je prilično zanimljiva, naime u poslednjih šest utakmica, domaćin je slavio čak pet puta, a neretko smo viđali i više od dva gola. Čini se da bi domaćin i ovoga puta mogao do slavlja, ali uz ogradu od konačnog ishoda, igraćemo na golove.

5786 Truro - Eastbourne Boro 1&2+ (2.37)

Premijer lige u Engleskoj ovog vikenda možda nema, ali za klubove u nižim rangovima nema stajanja. Tako je i u Nacionalnoj ligi jug, šestom rangu engleskog fudbala gde će se u okviru 33. kola sastati Truro i Istborn Boro. Biće to okršaj dva tima koja će se boriti za opstanak u poluprofesionalnoj ligi, blaga prednost je na strani domaćina koji se sa 41 bodom nalazi izvan zone ispadanja, što se ne može reći za Boro. Truro je slavio i u prvom delu sezone kao gost, dok u poslednjih pet utakmica Istborn ima samo jednu pobedu. Treba istaći i da “Beli tigrovi” imaju čak pet utakmica manje od svojih rivala, pa treba imati na umu da se radi o ipak kvalitetnijoj ekipi.

Ne propustite