AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana (19. 5. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.05.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Današnji tiket sa uvećanom kvotom.

Povezane vesti

1311 Sassuolo - Monza GG&3+ (1.97)

I jedni i drugi su bezbrižni, oba timaju igraju proaktivan fudbal, Monca se raspucala od kada su izborili opstanak u premijernoj sezoni u Seriji A. "Bagai" su dali gol u poslednjih sedam mečeva u Seriji A, uzeli skalpove Intera i šampiona Napolija, dok je Sasuolo po običaju jedan od efikasnijih timova kod kuće. Sve ukazuje na otvoren meč bez pritiska i golove kao logičnu posledicu.

1519 Lyon - Monaco x2&3+ (2.60)

Lion je odigrao nekoliko trilera u poslednje vreme, mogu da dobiju bukvalno svakoga, ali tim je eratičan, ponekad zaista deluju amaterski u odbrani. Daju i primaju dosta golova, nekako nam se čini da su idealna žrtva za mnogo ciničniji Monako. "Kneževi" bolje igraju na strani, uz PSŽ su u gostima dali najviše golova. Mogli bi da ostanu neporaženi na severu, po tradiciji kada je Lion domaćin, oba tima zatresu mrežu rivala.

1819 Maritimo - Vizela 1 (1.77)

Maritimo može da bude zadovoljan sadašnjom pozicijom (baraž za opstanak) ako se prisetimo da su imali bod nakon deset kola. Jedini su tim sa Madeire ove sezone u ligi, videćemo hoće li i dalje braniti čast ostrva. Osvrću se iza sebe, Pakoš Fereira nije odustala. Zbog toga u petak uveče meč protiv Vizele jeste imperativ kako ne bi sve ostavljali za poslednje kolo i duel u Eštorilu. Vizela je odavno obezbedila opstanak, oni su na raspustu. Mnogo veći motiv domaćih bi mogao da odluči.

1204 Cadiz - Valladolid p.p. tačan rezultat 0:0 (2.75)

Bitka za opstanak besni u Španiji, Kadiz će pokušati sve ne bi li u Andaluziji savladao Valjadolid koji je prošle nedelje izgubio od Sevilje kod kuće i zakomplikovao sebi život u finišu. Ima još četiri kola, sem Elćea svi imaju šanse za opstanak, od Selte na 13. mestu svi strepe i nadaju se. Ovde će strah od greške biti veliki, oprez će dominirati, ovo su ekipe koje baš teško daju golove, do poluvremena bi mreže mogle da ostanu mirne.  

Ne propustite