AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (19. 9. 2024)

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 19.09.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je naš izbor za danas.

Povezane vesti

8305 New Mexico United - Sacramento Republic 0-2 (1.68)

Četiri poslednje utakmice Nju Meksika su završene istim rezultatom, 1:0, pa je i vam ajasno da se radi o ekipi koja igra defanzivan fudbal, a sve zbog činjenice da imaju manjak napadačkog potencijala. Stvorena utakmica za mali broj golova, Sakramento je tim koji ima najbolju odbranu u Čempionšipu. Teško da će biti više od dva gola ovde.

6952 Libertad - Cruzeiro 0:0 1.p (2.45)

Odlično igraju Paragvajci u poslednjih mesec dana, a u Kopa Sudamerikana su stigli do četvrtfinala gde će ukrstiti koplja sa predstavnikom Brazila, Kruzeirom. Domaći su dokazali da mogu igrati tvrd fudbal i tako su stigli do ove faze, ali moramo priznati da nisu imali jačeg protivnika naspram sebe u osmini finala i šesnaestini finala. Sa druge strane, Kruzeiro je savladao Boku sjajnom igrom kod kuće, pa slove za favorita u ovom dvomeču. Biće tvrdo u prvom duelu.

6939 Flamengo - Penarol 1-1 (2.10)

Četvrtfinale Kopa libertadores, Flamengo i Penjarol su pre pet godina ukrstili koplja i tada je viđen svega jedan gol i to u mreži Flamenga. Sada je drugačija situacija, Flamengo igra daleko kvalitetnije mečeve u brazilskom šampionatu, a pritom su dokazali i zavidan kvalitet u prethodnim mečevima, iako su izgubili od Korintijansa, imaju tri pobede u poslednja četiri meča. Vidimo pobedu i u ovom.

5330 Atalanta - Arsenal 1.p Tim1 bez gola (1.62)

Odlična partija i jednih i drugih tokom vikenda, definitivno je da se radi o jednom od derbija prvog kola Lige šampiona. Artetin Arsenal je odigrao perfektno protiv Totenhema, postigli su gol posle prekida, a defanziva je bila na izuzetno visokom nivou. Atalanta je pokazala napadački potencijal, ali je jasno da će morati još bolje nego li protiv Fiorentine, jer Arsenalova tvrđava je nešto što se teško probija. Da probamo sa prvim poluvremenom, ubeđeni smo da će domaćin imati problema pred golom gostiju.

Ne propustite