AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (2.12. 2023)

Autor: Ivan Cvetković
subota 02.12.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Naš izbor za danas.

Povezane vesti

1023 Burnley - Sheffield United GG&3+ (2.30)

Derbi začelja, dva tima koja su stigla iz Čempionšipa nisu pokazala ove sezone da imaju kvalitet za PL. Za "Oštrice" se to i pretpostavljalo, a Klaretsi koji su se prošetali kroz drugu ligu su bili projektovani za viši plasman. Ali, napadačka taktika Kompanija ne radi protiv kvalitetnijih timova, samo to što je veliko ime ga je spasilo da već ne dobije otkaz. Ali, ako ne pobedi ni Šefild Junajted mogao bi već u ponedeljak da ostane bez posla. Barnli će napasti, ovo su dve najgore odbrane u ligi.

2118 Winterthur - Zurich 2 (1.99)

Cirih vikend dočekuje kao prvoplasirani, preslišali su šampiona i preuzeli čelo tabele. Pre dve godine tim sa "Lecigrunda" je bio prvak, a onda su prošle tokom jeseni postali kandidat za ispadanje. Izgleda da je sada na redu dobra sezona. Gostuju u okolini grada u svom kantonu. Vintertur je prošle godine opstao po ulasku u ligu, ove im ide još bolje, ispred su recimo Grashopersa i Bazela. Ipak, kvalitet Ciriha bi trebalo da presudi, imaće i dosta navijača na malom stadionu "Šuzenvajse".

1973 Antwerp - Leuven 1-1 (2.00)

Što se kaže, Antverpen se okreće domaćim obavezama. Šampion nije dorastao evropskoj eliti, poraženi su od Šahtjora u Hamburgu, verovatno će završiti jesen bez boda u LŠ. Mogli su da odole protiv "Rudara", ali ni bod im ne bi značio ništa. Sada "Crveni" u svojoj luci dočekuju Luven koji igra očajno i u zoni je ispadanja. Na poslednjem meču kod kuće u prvenstvu, tim Marka Van Bomela je uništio Standard, dobili su pre toga i Genk, pa ako ponove te partije sa gostima iz okoline Brisela ne bi trebalo da imaju problem.

2150 Austria Klagenfurt - Hartberg GGII (3.10)

Kada najavljujemo utakmice u Koruškoj, golovi su prva opcija. Austrija sa granice sa Slovenijom je tim koji uvek napada, bilo da igraju protiv Salcburga, bilo protiv slabijih timova. Slično se može reći za Hartberg koji je jedan od efikasnijih timova u ligi. Ove ekipe su u top pet, što je svakako iznenađenje, verovatno će pasti tokom drugog dela sezone, ali svejedno, očekujemo zabavan fudbal na granici. Hartberg je u prethodnih nekoliko nedelja dva puta igrao protiv šampiona Salcburga, u prvenstvu i kupu i oba puta je došla ova opklada, da oba tima dau gol u nastavku.

Ne propustite