AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (2.2.2024)

Autor: Ivan Cvetković
petak 02.02.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Izabrali smo za vas četiri tipa sa odličnim kvotama.

Povezane vesti

3033 Nigeria - Angola 1&1+II (2.12)

Kako je tekao Kup afričkih nacija, tako je Nigerija izgledala sve bolje na terenu. Početak nije obećavao, mršavi remi protiv Ekvatorijalne Gvineje zabrinuo je mnoge navijače “Super orlova”, međutim usledila je minimalna pobeda nad domaćinom Obalom Slonovače, kao i trijumf nad Gvineja-Bisaoom. Puleni Žozea Pešeire su još lakše dobili novi derbi protiv Kameruna i sada čekaju jedno od najprijatnijih iznenađenja turnira Angolu. “Crne antilope” ostavile su sjajan utisak, prvo su izašli kao prvi iz veoma zahtevne grupe, da bi u osmini finala rutinirali Namibiju. Čini se da im je Nigerija kraj.

1403 Heidenheim - Dortmund PDG2&3+ (2.22)

Novajlija iz Hajdenhajma ostavio je odličan utisak u dosadašnjem toku sezone i predstavlja jedno od najprijatnijih iznenađenja u nemačkoj Bundesligi. Mnogi su očekivali sunovrat ekipe Franka Šmita koji, sudeći po imenima, nisu delovali kao tim sposoban da se ravnopravno bori sa ostalim timovima iz elite, međutim klub iz Baden-Virtemberga igrao veoma zanimljiv i prilično otvoren fudbal. U grad stiže Dortmund, “milioneri” su vezali tri uzastopna trijumfa nakon početka drugog dela sezone i to na prilično ubedljiv način. Puleni Edina Terzića deluju mnogo svežije nego na kraju prošle godine i dobru formu trebalo bi da potvrde i protiv Hajdenhajma.

1325 Lecce - Fiorentina GGI v GGII (2.45)

Leće se nalazi u katastrofalnoj formi, premda je igrama na terenu u tim utakmicama zaslužio više. Tim iz Apulje upisao je šest poraza u poslednjih sedam utakmica bez trijumfa čime je značajno ugrozio svoju poziciju kada se radi o opstanku u Seriji A. Tri boda od zone ispadanja nije naročito prijatno mesto, a u predstojećem kolu će ugostiti Fiorentinu koja ni sama ne blista u 2024. godini. Izabranici Vinćenca Italijana još uvek su u evro-zoni, ali moraće da poprave formu ne bi li se i održali tu. San o Ligi šampiona je i dalje tu, na svega bod i dve pozicije na tabeli, a imaće i dodatan motiv iz prvog dela sezone kada im je Leće “ukrao” pobedu na Frankiju.

3117 DR Congo - Guinea 1 (2.45)

Uzalud su čelnici Fudbalskog saveza Egipta žrtvovali tele u nadi da će im se bogovi umilostiviti na Kup afričkih nacija posle serije pehova. Najveći je svakako bio povreda najboljeg igrača i kapitena Mohameda Salaha, ali su “Faraoni” i bez njega uspeli da prođu grupnu fazu posle velike drame. U osmini finala sačekao ih je DR Kongo koji je posle boljeg izvođenja penala prošao dalje i ima veliku šansu da se protiv Gvineje plasira u polufinale gde je samo nebo granica. DR Kongo nije pobedio nijednu utakmicu tokom regularnih 90 minuta, neki bi rekli da hrabri prate sreću, pa bi ovo mogao biti kraj i za selekciju Gvineje.

Ne propustite