AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (2. 5. 2024)

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 02.05.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je naš predlog za danas.

Povezane vesti

5447 Marseille - Atalanta GGI v GGII (2.15)

Činilo se na početku sezone da će Marsej imati još jednu katastrofalnu kampanju, međutim dolazak iskusnog trenera Žan-Luja Gasea preokrenuo je situaciju u klubu koji već decenijama važi za prilično haotično organizovan. Sada su u prilici da se bore i za evropski trofej pošto će u polufinalu Lige Evrope odmeriti snage sa Atalantom. U ovom dvomeču je praktično sve moguće, ali ono što je konstanta jeste otvoren i prilično napadački fudbal obe ekipe što može nagovestiti i mnogo golova. Marsej je pred veoma vatrenom domaćom publikom favorit, ali uzevši u obzir kvalitet “Boginje”, probaćemo sa golovima.

6534 Sonderjyske - Fredericia 1&2+II (2.17)

Sonderiske već može da stavi šampanjac na hlađenje jer se nalazi nadomak plasmana u prvu ligu Danske. Do kraja sezone potrebno je samo da ne izgubi svih pet preostalih mečeva što u ovom trenutku predstavlja domen naučne fantastike. Za očekivati je da klub iz Hadersleva overi elitu već na domaćem terenu protiv Frederikije koja ima još samo matematičke, ali ne baš i realne šanse da ugrozi Alborg na drugoj poziciji koja takođe vodi u viši rang. Sonderiske i Frederikija su od početka 2024. godine odigrali dve utakmice u kojima je lider tabele slavio u oba navrata i to kao gost. Jasno je da Frederikiju čeka težak zadatak…

7117 Al Hazem - Al Akhdoud X2&2-4 (2.36)

U centru fudbalske pažnje u Saudijskoj Arabiji su klubovi koji su praktično pod direktnim patronatom kraljevske porodice zbog ogromnih ulaganja prethodnih godina. Ipak, fudbal igraju i ostali timovi koji nisu tako glamurozni, što je slučaj i sa Al Hazemom i Al Akdudom. Al Hazem je ubedljivo poslednji na tabeli Saudi Pro lige i pitanje je trenutka kada će i zvanično postati član drugoligaškog karavana, dok će se Al Akdud do poslednjeg trenutka boriti za opstanak u eliti. Akdud je nedavnom pobedom nad Abhom prekinuo niz od osam utakmica bez pobede, mada je i Hazem prekinuo sličan niz pobedom nad Vehdom. U prvom delu sezone, Akdud je slavio sa 2:1, može do pozitivnog rezultata i u gostima.

5989 El Zamalek - National Bank Egypt 1&2+ (2.28)

Kada bacite pogled na tabelu egipatske Premijer lige, biće vam prilično čudno kada ugledate Zamalek na poziciji broj 12, ali sve je jasnije kada primetite veliku razliku u broju odigranih utakmica klubova. Jedan od dva najveća egipatska kluba igra veoma dobro u poslednje vreme, ne znaju za poraz od 12. marta, a veliku injekciju samopouzdanja igrači su dobili posle trijumfa nad najvećih rivalom Al Ahlijem. Ovoga puta, spram sebe na domaćem terenu imaće klub Nacionalne banke Egipta koji bi mogao da ima velikih problema sa opstankom u eliti. Banka je slavila samo jednom u međusobnim okršajima dve ekipe i to na stadionu Zamaleka, ali teško da će ovoga puta ponoviti takav podvig.

Ne propustite