AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (20.3.2024)

Autor: Ivan Cvetković
sreda 20.03.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

4474 Halifax - Chesterfield 1X&2+ (2.31)

Halifaks se nalazi u seriji neverovatnih rezultata, u poslednjih sedam utakmica slavio je na šest, pa se praktično pravo niotkuda našao u situaciji da se bori za neko od mesta koja potencijalno mogu odvesti u Ligu 2. “Šajmeni” su sada u mogućnosti da veruju u promociju, međutim u 35. rundi ih očekuje težak, verovatno i najteži mogući zadatak u ligi. U grad u Zapanom Jorkširu stiže apsolutni lider Česterfild koji je praktično već obezbedio šampionsku titulu. Lider igra ubedljivo najbolji i najefikasniji fudbal u ligi, dok sa druge strane Halifaks svoje adute traži u odbrani koja je uz Bromli najbolja u ligi.

3651 Belgrano - Lanus 1X&1-3 (2.12)

Belgrano je jedno od najvećih razočarenja u Kupu Dijega Maradone. “Pirati” se nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli grupe B sa tek osam osvojenih bodova, a ni u 12. rundi im neće biti lako ostanu neporaženi. U Kordobu stiže Lanus koji je nedavno upisao sramotan poraz od četvrtoligaša u Kupu Argentine što je razbesnelo sve navijače “Granate”. Belgrano je prilika za popravni, što ne znači da će to biti lako jer puleni Giljerma Faree pokazuju “znake života”, pa treba očekivati jak otpor pred domaćim navijačima. Lanus je na na stadionu Gigante de Alberdi slavio poslednji put daleke 2012. godine.

5787 Taunton - Chippenham GG&3+ (2.22)

Tonton se zaista nalazi pri dnu tabele Nacionalne lige jug, ali treba istaći i to da “Paunovi” imaju čak četiri utakmica manje od svojih rivala, te da ova pozicija nije naročito realna u odnosu na stvarni kvalitet. U okviru 35. kola dočekaće ekipu Čipenhema koja se komotno nalazi na sredini tabele sa promenjivim rezultatima. Dodatno ohrabrenje za goste predstavljaće nedavni trijumf protiv lidera Jovila i to na gostujućem terenu, nakon čega je stigla pobeda protiv Vortinga i to je ono na čemu će “Modrovoljke” zasnivati svoj optimizam. Goleada je gotovo redovna stvar u okršajima ova dva tima, probaćemo i ovoga puta.

4538 Deportivo Cuenca - Macara 1 (2.21)

Makara je iznenadila dvema pobedama na početku ekvadorskog šampionata, pa “Nebesko-plavi” u ovom trenutku izgledaju veoma dobro na terenu. U predstojećem kolu pokušaće da izbegnu poraz protiv Deportiva iz Kuenke koji je zbog veličine kluba ipak favorit u ovom duelu. Klub iz Kuenke još uvek nema pobedu, vezao je dva remija i tražiće priliku da upiše svoju prvu pobedu ove sezone. Ono što ne može da ide u prilog Deportivu jeste tradicija po kojoj Makara neretko izlazi kao pobednik sa Alehandra Serana Agilara. Ali, “kec” deluje prilično primamljivo…

Ne propustite