AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (21.3.2024)

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 21.03.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

4544 Tecnico U - Independiente Del Valle 2 (2.24)

Independiente Del Valje je jedna neverovatna fudbalska priča koja nam stiže iz Ekvadora. Klub iz Kita je prava fabrika talenata iz koje su potekli Moises Kaisedo, Pjero Hinkapi i Vilijan Pačo, dok je nova tinejdžerska senzacija koja naredne godine stiže u Čelsi Kendri Paez takođe fudbaler ovog kluba. Independijente je dva puta osvojio Kopa Sudamerikanu, jednom je stigao i do finala Kopa LIbertadores, pa polako postaje najprepoznatljiviji tim iz Ekvadora. I novu sezonu Independijente je započeo na pravi način, sa sve tri pobede, pa će gostovanje Tekniku biti pravi izazov. U poslednje četiri utakmice u Ambatu, gosti su slavili u tri navrata.

4457 Scotland U21 - Kazakhstan U21 1&1+I&3+ (2.18)

Reprezentativnu pauzu iskoristiće i mlade reprezentacije širom Evrope koje traže svoj put do Evropskog prvenstva koje će se naredne godine održati u Slovačkoj. Mesta ima samo za 16 timova, pa će tako najbolji timovi iz kvalifikacija uz tri najbolje drugoplasirane ekipe učestvovati na turniru. Škotskoj ide odlično jer su ovom trenutku ispred Belgije zbog bolje gol-razlike, a u Pejsli im stiže selekcija Kazakstana koja nije oduševila u dosadašnjem toku kvalifikacija. Domaćin je apsolutni favorit protiv tima sa kojim je remizirao u gostima, pa je ovo idealna prilika za “osvetu”.

4465 Russia - Serbia GGI v GGII (2.44)

Rusija će posle nekoliko godina sankcija konačno odmeriti snage sa nekom evropskom ekipom ozbiljnog kvaliteta. Na stadionu Dinama iz Moskve, “Zbornaja” će dočekati reprezentaciju Srbije koja se priprema za početak Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Selektor “Orlova” Dragan Stojković imaće još četiri prilike da proveri kvalitet svojih igrača pred prvenstvo Evrope, a Rusija je dobra prilika da i igrači sa manjom minutažom pokažu šta znaju. Rusi poslednji duel sa Srbijom ne pamte po dobrom jer su “Orlovi” pre četiri godine u Beogradu slavili sa ubedlivih 5:0. Miriše na goleadu…

2975 Georgia - Luxembourg 1 (1.94)

Prošireni format Evropskog prvenstva omogućio je mnogim ekipama da se po prvi put kvalifikuju za ovaj turnir. Teško da je neko pre desetak godina mogao da zamisli da Gruzija i Luksemburg imaju ozbiljnu šansu da zaigraju na prestižnom takmičenju, ali realnost je upravo takva. Gruzini će imati veliku prednost zbog domaćeg terena, međutim ne treba zanemariti činjenicu da fudbal u Luksemburgu napreduje već godinama, te da ova selekcija više nije “topovsko meso” za prosečne evropske ekipe. Domaćin se uzda u prvu zvezdu tima Hviču Kvaracheliju, ali selektor Vili Sanjol ima još nekoliko vrhunskih fudbalera poput Mamardašvilija i Mikautadzea.

Ne propustite