AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (22.3.2024)

Autor: Ivan Cvetković
petak 22.03.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

5978 Romania - Northern Ireland 1&2+ (2.42)

Dobri dani su konačno stigli i za rumunski reprezentativni fudbal. Naši istočni susedi ubiraju plodove kvalitetnih mladih fudbalera koji niču poslednjih godina, pa je Edvard Jordanesku uspešno sastavio tim koji se domogao Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Rumuni će pre turnira odigrati četiri prijateljske utakmice, a prva u nizu jeste protiv Severne Irske u Bukureštu. Očekuje se veliki broj navijača koji će pozdraviti “Trikolore”, a kako na Nacionalnu arenu stiže protivnik koji je u padu, domaćin je s pravom favorit pred ovaj duel. Kvota na “keca” je odlična, mi bismo začinili golovima.

6083 Hungary - Turkey 1X&GG (2.35)

Kvalitete reprezentacije Mađarske osetila je i selekcija Srbije jer su izabranici Marka Rosija slavili u obe utakmice protiv “Orlova”. Mađare u Nemačkoj čeka paklena grupa jer će se, pored domaćina, sastati još i sa Švajcarskom i Škotskom, a prva provera pred početak turnira biće ujedno i najkvalitetnija. U Budimpeštu stiže selekcija Turske koja igra sjajno pod vođstvom Vinćenca Montele, ali biće pred velikim izazovom da izbegnu poraz protiv tima koji je poslednji put na domaćem terenu izgubio još 2022. godine. Mađari su u seriji odličnih rezultata, trebalo bi da izbegnu poraz i ovoga puta.

4941 Sochaux - Chateauroux Prvo poluvreme X (2.00)

Sošo muči muke u trećoj francuskoj ligi odakle nikako da se iščupa. “Lavovi” se nalaze tačno na sredini tabele bez većih šansi da “zakuvaju” borbu za vrh tabele, a kako samo dva kluba ide u Ligu 2 od 18, takav scenario nećemo videti. Ovog vikenda na domaćem terenu dočekuju Šateru koji je svojevremeno takođe bio deo francuske elite. “Beri” je u još težoj situaciji, iz Nacionalne lige ispada čak šest klubova, a Šateru je prvi “iznad crte” sa identičnim brojem bodova kao i Vilefranš i Marinjan. U prethodnih pet okršaja ova dva tima, čak četiri puta videli smo nerešen ishod.

5205 Finn Harps - Kerry 1&0-3 (2.34)

Nedavno je počela i druga liga Republike Irske, pa se situacija na tabeli dobrano iskristalisala. Sva je prilika da ćemo do kraja prvenstva gledati trku utroje, a pored Kork sitija i Triti junajteda, deset bodova ima i Fin Harps koji će dočekati Keri. Klub iz Bolibofija je favorit protiv “Zelenih” koje je dobijao u poslednje dve utakmice sa 2:1. Fin je uz Kork najefikasnija ekipa u ligi sa osam golova na pet utakmica, ali odbrana nije naročito čvrsta, pa bi Keri možda i mogao do gola. Do boda teško, a kamoli do sva tri, pa prednost dajemo Fin Harpsu uz dodatak na golove.

Ne propustite