AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (23.3.2024)

Autor: Ivan Cvetković
subota 23.03.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

5723 Denmark - Switzerland 1X&GG (2.33)

Reprezentaciji Srbije jednostavno ne leže selekcije poput Danske i Švajcarske, a upravo će se ove dve ekipe sastati u prijateljskom meču u Kopenhagenu. Oba tima se pripremaju za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a kako će upravo Danci igrati protiv Srbije u okviru grupne faze, jasno je da ćemo ovaj duel ispratiti sa posebnom pažnjom. Postoji najava da će “Danski dinamit” nastupiti u prilično kombinovanom sastavu, pa su opklade na ovakve mečeve prilično rizične. Mi verujemo u Dance koji će učiniti sve da ne izgube protiv “Sajdžija” koji u poslednje vreme ne blistaju jer su vezali četiri uzastopna meča bez pobede.

6311 Tunisia - Croatia 1+I&1-2II (2.36)

Hrvatska će do početka Evropskog prvenstva odigrati tri prijateljske utakmice, a interesantno je da će prvu od njih imati protiv jedne afričke ekipe. Rival je selekcija Tunisa, a egzotičan meč će biti odigran na stadionu u Kairu, što nije naišlo na oduševljenje hrvatske javnosti. Bez obzira na ovakve okolnosti, jasno je da su “Kockasti” favoriti i pored činjenice da je selektor Hrvatske Zlatko Dalić najavio da će u ovom reprezentativnom prozoru dati šansu igračima sa, do sada, manjom minutažom u nacionalnom timu. Trijumf evropske selekcije možda nije najsigurnija igra, pa preporučujemo golove.

5583 Coleraine - Dungannon Swifts 1X&3-5 (2.42)

Uzevši u obzir da je Premijer liga Severne Irske ne daje previše reprezentativaca svom nacionalnom timu, ovog vikenda biće odigrano 33. kolo tamošnjeg šampionata. U okviru njega, Kolerajn će dočekati Danganon u utakmici koja mnogo više znači domaćinu. Tim sa Šougrandsa se bori za plasman u plejof i nadomak je tog cilja jer ima dva boda više od Kerik Rendžersa koji će ugostiti Linfild, jednog od najvećih klubova Severne Irske. Zato i Kolerajn ima veći motiv da preuzme sudbinu u svoje ruke i potencijalnim trijumfom overi svoj cilj. Imajte u vidu i veoma efikasnu tradiciju u duelima ove dve ekipe.

5229 Ayr - Queens Park 1 (2.22)

Škotski Čempionšip možda nije na sličnom nivou kao i engleski, ali mu drame definitivno ne manjka. Igra se četvorokružni sistem sa deset ekipa u ligi, poslednja ispada, dok pretposlednja igra baraž za opstanak u drugom rangu škotskog fudbala. U tom se grmu “krije zec” kada je u pitanju okršaj Ajra i Kvins Parka, desetog najstarijeg kluba na svetu. Interesantno je da su “Paukovi” posle čak 152 godine istorije amaterskog fudbala prešli u profesionalne vode 2019. godine, a ubrzo su stigli do Čempionšipa iz kojeg su prošle sezone umalo postali i premijerligaši. Ovoga puta, to neće biti slučaj.

Ne propustite