AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana! (24.3.2023)

Autor: Ivan Cvetković
petak 24.03.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Čvrsti Egipćani, igra e i širom Evrope...

Povezane vesti

4398 Egypt - Malawi tačan rezultat 1:0, 2:0, 3:0 (1.95)

Egipat retko prima golove, ali nije baš kao da pune rivale. Malavi će se braniti svim silama, pa koliko izdrže. Posle poraza, senzacionalnog, Egipćana u Etiopiji, sva tri tima imaju po tri boda. Za "Faraone" ovo je imperativ, jedini meč kod kuće u ovim kvalifikacijama za Afrički Kup Nacija dobili su protiv Gvineje, pogađate bilo je 1:0.

4086 Chateauroux - Bastia Borgo x-1 (3.90)

Šateru ima penal protiv otpisane Bastije Borgo. Gosti su tim koji je nastao spajanjem dve ekipe sa Korzike, preveliki im je zalogaj treća liga, a domaći, nekadašnji prvoligaš, se bore za opstanak. "Berišoni" (nazvani po pokrajini iz koje dolaze) imaju mnogo veći motiv, ali nema puštanja, moglo bi da bude napeto, a pobeda domaćih iz "iksa" je primamljiva...

1461 Hallescher - Duisburg 3+ (1.74)

Gostujuće "Zebre" su mnogo bliže opstanku, Halešer je na ivici, mnogo je zapetljana situacija u trećoj nemačkoj ligi, čak i poslednji Mepen je samo šest bodova od granice spasa. Domaćin ima lošu odbranu, verovatno će primiti gol. Bod im ne znači puno u ovoj situaciji, oba tima imaju bolje napadače nego defanzivce.

3704 Ayr - Cove Rangers 1 (1.61)

Domaćin se boti za povratak u elitu posle mnogo decenija, ali jedini put je eventualno baraž. Ejr koji je svojevremeno osvajao i trofeje je izgubio na Densu od Dandija derbi prošle nedelje, ali ima šanse i dalje makar za drugu poziciju, koja nosi finale baraža. Rendžersi nemaju iskustva u ovom rangu, plus očajni su na strani, samo sedam bodova cele sezone.

Ne propustite