AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (24.3.2024)

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 24.03.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1259 Valladolid - Eibar 1-2I&1-3II (2.48)

Valjadolid nastavlja svoj put ka povratku u Primeru, ali u poslednje vreme im ne ide baš najbolje. Klub u vlasništvu Brazilca Ronalda igra po sistemu toplo-hladno, pa je tako nedavno upisao i dva poraza od Ferola i Andore. Ipak, na domaćem terenu igraju mnogo bolje pošto su na Zorilji izgubili samo dva puta do sada, a ovog vikenda stiže im Eibar. Klub iz Baskije takođe ne blista u prethodnih nekoliko utakmica, ali i dalje drži četvrtu poziciju koja im garantuje doigravanje za Primeru. Iako Segunda ne važi za preterano efikasnu ligu, u duelima ova dva tima često viđamo više golova.

5863 Bucaramanga - Envigado 0-1I&0-1II (2.17)

Bukaramanga od početka sezone u prvenstvu Kolumbije deluje veoma dobro, pa je tako tim sa stadiona Alfonso Lopes u ovom trenutku na poziciji koja vodi u plejof na kraju sezone. Ipak, do tada ima još mnogo da se igra, pa je potrebno da “Leopardi” pređu mnoge prepreke ne bi li se održali na tom mestu. Prilika za to je i dolazak Envigada, kluba sa većom reputacijom, ali sa ne tako dobrim rezultatima ove godine. Atletiko je ponekad zaista dosadno gledati, na 11 utakmica primili su samo tri gola i po tome su jedinstveni u Kolumbiji, dok napad Envigada nije ništa više od prosečnog.

6794 Lugo - Sestao River 1X&1-2 (2.35)

Treći rang španskog fudbalskog takmičenja podeljen je po zonama zbog veličine zemlje, a u okviru 29. kola grupe 1 sastaće se Lugo i Sestao. Dojučerašnji drugoligaš nalazi se u problemu jer je daleko od timova koji se mogu nadati promociji u Segundu, a u prilog mu ne ide i forma jer nije pobedio na poslednje četiri utakmice. Sa druge strane, Sestao dolazi u nešto boljem raspoloženju jer ima dve pobede u poslednje tri utakmice, ali ni to nije pomoglo timu iz Baskije da izađe iz zone ispadanja. Ova dva tima nisu često igrala, u prvom delu sezone Lugo je slavio kao gost minimalnim rezultatom, do pozitivnog učinka bi mogao i ovoga puta.

6796 Recreativo Huelva - Merida AD 0-1&1-2II (2.09)

Rekreativo je najstariji fudbalski klub u Španiji, a u prvoj deceniji 21. veka bio je član i Primere, međutim brzo je tim iz Uelve ispao u drugu, potom i u treću ligu, da bi prošle sezone nastupao u četvrtom rangu takmičenja. Ove sezone su na dobrom putu da se okušaju u borbi za Segundu, a na Nuevo Kolumbinu imaju priliku da se eventualnim trijumfom približe vodećim timovima. I Merida je svojevremeno bio prvoligaš, doduše krajem prošlog milenijuma, no sada je tek samo prosečan trećeligaš kojem gori pod nogama. U poslednjih šest utakmica ova dva tima, Rekreativo je slavio samo jednom, što može biti simptomatično imajući u vidu lošu formu “Dede”…

Ne propustite