AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana (26. 07. 2024)

Autor: Nemanja Janošev
petak 26.07.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Parovi za petak.

Povezane vesti

 

3983 Horsens - Hillerod Fodbold 0-1I&1-2II (2.47)

 

Donedavno je Horsens bio etablirani član elitnog ranga danskog fudbala, ali to sada više nije slučaj. “Žuta opasnost” već nekoliko godina tavori u drugoj ligi gde beleži prosečne rezultate, a prošlu sezonu okončali su kao osmi od 12 klubova. Da ove im se ne daju velike šanse, a iako je sličan slučaj i sa Hilerodom, klub iz Uleroda nema takvu reputaciju, pa sredina tabele u drugoj ligi Danske ne predstavlja problem. Horsens je sezonu otvorio porazom na domaćem terenu od Frederikije, dok je Hilerod takođe na domaćem terenu remizirao sa Hobrom. Međusobni dueli retko kada nam donesu goleadu.

 

1857 Bohemians - Dundalk 1X&2-4 (2.06)

 

Ljubitelji fudbala širom Evrope sećaju se evropskog izleta Dandalka od pre četiri godine kada je eliminisao i Šerif kako bi se dokopao grupne faze Lige Evrope. Nije tamo klub sa Orijel Parka napravio podvig osvajanjem nekog boda, ali je bio prvi predstavnik irskog fudbala u grupnoj fazi nekog od evropskih takmičenja. Sada su pred Dandalkom teški dani jer se ekipa Jona Dalija bori za opstanak. U okviru 25. kola ide u goste Bohemijansu, prvom narednom timu iznad Dandalka, pa nas očekuje veoma tvrda borba. Možda i utakmica sa malo golova, a tradicija u poslednjih sedam utakmica kaže da gost nije uspeo da dobije.

 

3750 Gangwon - Jeonbuk Hyundai Motors 1 (2.12)

 

Gangvon je praktično obezbedio plasman u plejof Kej lige i dosta opuštenije čeka okršaj sa Džeonbukom. Sa druge strane, tim čuvene automobilske kompanije Hjundai mora da popravi formu kako se naredne godine ne bi našao u drugoligaškom rangu takmičenja. Gosti su u poslednje vreme i uspeli u tome pošto su u poslednje četiri utakmice upisali pobedu i remi posle niza od devet utakmica bez pobede. Ipak, Gangvon je favorit, uostalom, dobio je četiri od prethodnih pet utakmica i nema dileme da će ići na trijumf i ovoga puta. Možda i uz goleadu, ako neko voli da “začini”.

 

4030 Stade Nyonnais - Bellinzona GGI v GGII (2.12)

 

Neretko smo Belinzonu gledali i u Super ligi Švajcarske, ali je prethodne sezone ostala u drugom rangu posle ne naročito dobrih rezultata i tek osmog mesta na tabeli. Klub iz italijanskog dela Švajcarske ostvario je pobedu na otvaranju sezone protiv Vila, dok je Nion u gostima Vaducu uspeo da izvuče remi i pored igrača manje tokom čitavog drugog poluvremena. Istorija međusobnih okršaja ne ukazuje na neke “pravilnosti”, mada nije retkost da se mreže zatresu na obe strane. U poslednje tri utakmice je slavio gost, ne bi bilo iznenađenje da se tako nešto dogodi i ovoga puta.

Kvota 22,87

Ne propustite