AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana (27. 07. 2024)

Autor: Nemanja Janošev
subota 27.07.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Parovi za danas.

Povezane vesti

4096 Fredrikstad - Rosenborg 1X&1-3 (2.12)

 

Rosenborg nam je često donosio dobru zaradu, pa zašto sa njima ne pokušati ni ovoga puta. U okviru 16. kola norveške Eliteserijena, “Trolovi” idu na noge Fredrikstadu, jednom od norveških velikana koji je dugo tavorio u nižem rangu takmičenju, odakle je i stigao u elitu prošle godine. Klub iz Trondhajma bi u nekim drugim vremenima bio apsolutni favorit, ali ovoga puta to neće biti slučaj. “Aristokrate” igraju veoma dobro ove sezone i postoji mogućnost da izbore Evropu naredne godine, a malu rezultatsku krizu prekinuli su trijumfom nad Hamkamom. U poslednja tri međusobna duela, Fredrikstad je slavio dva puta, ali to su bile utakmice na kojima nije palo mnogo golova.

 

4040 Halmstad - Varnamo 1X&GG (2.70)

Varnamo je prošle sezone iznenadio mnoge kada je takmičenje u Alsvenskanu okonačo kao peti tim u Švedskoj, međutim ove sezone to nije slučaj. Klub sa juga Švedske samo je jedan od pet timova kojima sa 18 bodova u ovom trenutku preti žestoka borba za opstanak. U “odabranom” društvu je i Halmštad koji je sa najlošijom gol-razlikom nadomak mesta koje vodi u baraža za opstanak. Čini se da je domaćin u znatno lošijoj formi jer je izgubio prethodne četiri utakmice, dok je za to vreme Varnamo uspeo da zabeleži dva remija i trijumf. Varnamo je poslednji put dobio Halmstad kao gost 2018. godine, a od tada je odigrano čak sedam utakmica.

 

4105 Ameliano - Tacuary GGIvGGII (2.34)

 

Na radost svih ljubitelja fudbala u Južnoj Americi, počela su klupska takmičenja i na tom kontinentu, a izuzetak nije ni Klausura u Paragvaju gde će se u okviru drugog kola sastati Amelijano i Takuari. Oni ne spadaju ured najvećih klubova u zemlji, mada je Takuari sa 100-godišnjom tradicijom u prvoj deceniji 21. veka u dva navrata igrao u Kopa Libertadoresu. Amelijano još uvek nije odigrao svoj meč zbog obaveza Sera Portenja u Kopa Sudamerikani, pa će ovo biti premijera za pulene Umberta Garsije. U poslednjih sedam duela ova dva tima, samo se poslednji put nisu tresle obe mreže, pa ćemo krenuti tim tragom…

 

3985 Nordsjaelland - Midtjylland 1+I&2+II (2.19)

 

Mitjiland je odradio pola posla trijumfom u Andori nad Santa Kolomom, pa je treća runda kvalifikacija za Ligu šampiona sada na vidiku za prvaka Danske. Tomas Tomasberg iskoristio je egzotično gostovanje da odmori pojedine ključne fudbalere, pa će spremni gostovati Nordsjelandu koji ima ekipu sličnog profila, mladu, poletnu i uvek spremnu da napadne. “Severnjaci” su na najbolji mogući način otvorili sezonu, ubedljivim trijumfom nad Alborgom, dok su “Vukovi” remizirali sa ekipom Arhusa 1:1. Utakmica može krenuti u bilo kom smeru, ali ono što je praktično tradicija jeste veliki broj golova, njih nije bilo samo jednom u poslednjih 17 okršaja.

  Kvota 29,33

Ne propustite