AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana! (27.3.2023)

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 27.03.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Italijanski "katanac", Mađari vrebaju Bugarsku.

Povezane vesti

1467 Freiburg (A) - Saarbrucken GG&3+ (2.10)

Derbi treće lige ostavljen je za ponedeljak. Frajburgu je ovo lagano, drugi su, ali ne mogu po pravilima u Cvajtu, mogu da igraju opušteno, Sarbriken juri treću poziciju i baraž. Tu je još ekipa, Drezden, Vehen, Osnabrik, Manhajm, gosti će igrati otvoreno, a kako rekosmo amateri Bundesligaša nemaju razloga da kalkulišu. Možda bude efikasno na "Drajsamu". Neka bude efikasno kao početkom oktobra u Sarlandu (2:2) i bićemo zadovoljni...  

1253 Malaga - Leganes 1.p. tačan rez 0:0 (2.30)

Za Andalužane meč je važniji, dave se, svaki bod je dragocen, neće se zaletati. Jer, kada klub iz okoline Madrida, Leganjes postigne gol na strani (retko se dešava) po pravilu ne gubi. Ni oni nisu sigurni, u lošoj su formi, možda i Malaga za promenu i pobedi, no, ne vidimo golove u prvih 45 minuta.  

4364 Hungary - Bulgaria GG&3+ (3.00)

Kvota je fantastična jer većina očekuje malo golova. Ali, Mađarska ima nove napadače, Nemeta pre svih, tu je i Salai kao prelaz iz prošlih vremena, pa Marko Rosi neće oklevati da napadne Bugare. Gosti su "truba", ali sa njima nikada ne znate, ako daju gol iz kontre nastaće jurnjava. Mađari su primili gol protiv slabijih rivala od Bugara, plus pre par godina u Ligi Nacija videli smo efikasan meč.  

4419 Pordenone - Pro Sesto 0-2 (1.65)  

Pordenone pokušava da se vrati u Seriju B (ovaj mali klub je pre par godina igrao u drugoj ligi, prvi put u istoriji). Ovo je derbi, oba tima ciljaju vodeći Feralpi Salo, ali bi poraz u ponedeljak značio i oproštaj od prvog mesta. Pro Sesto je odličan u gostima i "zeleno-crni" će to imati na umu, neće se previše izlagati. Iako oba tima nisu neefikasna, derbiji Serije C retko donose golove.

Ne propustite