AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana (28. 07. 2024)

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 28.07.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Parovi za danas.

Povezane vesti

2129 St. Gallen - Young Boys 1-2I&3+ (2.29)

 

Sen Galen posle evropskog izazova protiv Tobola čeka derbi meč sa Jang bojsima. “Zeleni” će obe utakmice igrati kao domaćini, pa to neće biti zanemariv faktor kada razmišljamo o ovom meču. Ipak, sa druge strane naći će se šampion Švajcarske koji je preuzeo primat koji je nekada imao Bazel, pa i “Dečaci” imaju svoje ambicije na ovom teškom gostovanju. Ono što je pomalo iznenađujuće jeste da je Jang bojs na početku sezone izgubio dve utakmice, mada se ni Sen Galen nije proslavio protiv Vintertura. Pogoci su “zicer” kada je u pitanju švajcarski šampionat, tako ćemo i ovoga puta.

 

4187 Akranes - Stjarnan 1X&3+ (2.15)

 

Fudbalere Stjarnana upoznali smo se pre skoro 10 godina kada su se proslavili svojim zanimljivim i neobičnim proslavama pogodaka. Od tada su stigli i do Evrope, igrali zapaženu ulogu u islandskom fudbalu, a slično je i ove sezone u kojoj mogu do plasmana u plej-of popularne Besta Deild Karla lige, kako glasi pun naziv šampionata “zemlje vatre i leda”. “Plavi” gostuju Akranesu koji mu beži četiri boda, pa ni eventualna pobeda neće pogurati Stjarnan na gore, dok bi eventualni poraz možda značio i pad na tabeli. Akranes retko gubi na domaćem terenu, sa druge strane Stjarnan ne blista kao gost…

 

4095 Lillestrom - Sarpsborg 08 1&2+ (2.14)

 

Lilstrom svojim igrama nije oduševio svoje navijače ove sezone. “Kanarinci” se nalaze na sredini tabele bez velikih šansi da se dokopaju mesta koja vode u neko od evropskih takmičenja naredne sezone. Ono što može da raduje sve u klubu jeste odlična forma, klub je ostvario tri pobede u poslednja četiri takmičarska meča, ako izuzmemo utakmicu sa Rosenborgom koja nije završena. Interesantno, Sarpsborg bi u teoriji mogao da skoči čak do sedme pozicije ukoliko se poklope svi rezultati, što je ipak malo verovatno. Gosti imaju 17 bodova, koliko ima još pet ekipa ispred njih, a dobra forma u poslednje tri utakmice daju razlog za optimizam.

 

4041 Elfsborg - Djurgarden 1 (2.43)

 

Elfsborg će posle napornog puta u Moldaviju dočekati Jurgorden na domaćem terenu u okviru 16. kola Alsvenskana. “Žuti” se nalaze u strašnom naletu forme jer u poslednjih pet utakmica znaju samo za pobedu, dok je mali niz gostiju od tri utakmice bez poraza prekinuo poslednji okršaj sa Kalmarom. Elfsborg je na dobrom putu da se vrati među prve dve ekipe, mada je Malme otišao predaleko sa 13 bodova prednosti. Biće ovo efikasan duel, ne zaboravite da Elfsborg igra veoma otvoren i napadački fudbal, mada treba istaći i to da Jurgorden ima najbolju odbranu u šampionatu.

  Kvota 25,60

Ne propustite