AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana (28. 6. 2024)

Autor: Nemanja Janošev
petak 28.06.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ponuda nije neka, ali...

Povezane vesti

9989 Sarpsborg - Bodo Glimt 2 (1.74)

 

Nema mnogo dileme u Norveškoj ove sezone kada se radi o najboljem timu, to je definitivno Bodo Glimt, ali ne možemo reći da igraju briljantno u ovom trenutku. Posle dva remija i jednog poraza protiv timova sa dna i iz sredine tabele, Bodo je uspeo da savlada Haugesund, a sada ima još jedan težak zadatak. Sarpsborg je ne toliko kvalitetan tim, ali su nedavno dobili Molde i pokazali da mogu da iznenade. To će samo povećati budnost gostiju, oni moraju da zadrže prvo mesto na tabeli.

 

9994 Odd - Kristiansund 1 (2.09)

 

Od nije napadački potentan tim kada naiđe kvalitetniji rival, Moldeu nisu prišli golu dva puta, izgubili su od Tromsa, ali je činjenica da su u poslednje vreme u dobroj formi što se tiče odbrane i to im donosi bodove. Kristijansund je idealan protivnik u ovom trenutku da se vrate tamo gde pripadaju, a to je sredina tabele. Gosti su tim koji ima jednu od najslabijih odbrana lige, iako se nalaze na za njih veoma visokom devetom mestu pred ovo kolo.

 

 

4945 Helsingborg - Varbergs Tim1 2+ (1.96)

 

Nije Helsingborg tim za velika dela ove sezone, po svemu sudeći, na njihov povratak u elitni rang ćemo čekati neko vreme. Sada im u goste dolazi Varbergs, tim koji je sa najslabijom odbranom ako gledamo prvih 12 timova ovog šampionata. Dobra šansa da Helsingborg, koji je postigao samo 13 golova u dosadašnjih 13 mečeva, malo popravi gol-razliku, možda je vreme i za dva gola jer su definitivno kvalitetniji tim.

 

4184 Inter Turku - VPS 0-1I&0-1II (2.65)

 

Ne može domaćin da se pohvali kvalitetnim startom sezone, zapravo, bili su očajni na početku, ali su u poslednja četiri kola nešto bolje igrali, zrelije, i to im se isplatilo. Ipak, sada im dolazi VPS, tim koji je na deobi prvog mesta, prilično tvrd tim koji je svoje utakmice uglavnom dobijao zbog kvalitetne odbrane. Inter je ostao netaknute mreže u prethodnom meču, pa moguće je da ćemo gledati manje zanimljiv meč, možda odluči i jedan gol. 

Ne propustite