AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (3.12. 2023)

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 03.12.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Naš izbor za danas.

Povezane vesti

1027 Chelsea - Brighton x2&GG (2.95)

Ne možemo da se složimo da je Čelsi favorit. Brajton deluje bolje ove sezone, pogotovo jer su konačno prekinuli seriju bez pobeda, odneli su bodove iz Norfolka. Ni ta utakmica sa Forestom nije bila dobra u odbrani, ali se De Zerbijev tim raspucao. Oni će igrati otvoreno u Zapadnom Londonu, gde su izgubili 1:0 u Liga kupu, samo, treba i to reći, izveli su rezervni tim. Poketinov Čelsi ne igra dobro, čak se provlače vesti o smeni Argentinca, po nama "Galebovi" će nadleteti i "Stamford Bridž", mogu najmanje do boda, a golovi se u slučaju Brajtona podrazumevaju.

1324 Sassuolo - Roma GG&3+ (2.04)

Ne verujemo da će Roma pobediti na "Mapeiju". Ali, probaćemo golove jer se Sasuolo vratio na fabrička podešavanja, Dioniđijev tim je počeo da postiže golove. Dodajte tom da oni igraju bolje protiv većih klubova, a da ni Romina odbrana nije sigurna  u poslednjih mesec dana (i Leće i Udineze, kao i praška Slavija su im zatresli mrežu), pa je jasno što u Emiliji očekujem efikasan meč. Murinjov tim je sa tri pobede u četiri meča stigao do petog mesta, možda grešimo, ali nam se ne čini da nemaju kvalitet za top 4. Ovo je tradicionalno meč sa dosta golova.

1405 Augsburg - Eintracht Frankfurt 1 (2.62)

Riskantno jeste, ne i nerealno. Nije slučajno što su Bavarci u sjajnoj seriji rezultata, Jens Torup im je legao sjajno kao trener, od kada je Danac preuzeo tim ne znaju za poraz. Sada na jug stiže Ajntraht, više odbrana Dina Topmelera ne deluje tako sigurno, izgubili su od Štutgarta kod kuće. Već smo pisali, imaće problem "Adleri" u ofanzivi, prodali su krajem avgusta Kola Muanija, nije bilo vremena da nađu napadača. Biće umorni i od duela sa ekipom PAOK-a u Heseu u četvrtak u LK, mladi trener u Evropi izvodi najbolji tim. Nije nemoguće da domaći nastave sjajnu seriju rezultata.

1987 Royale Union - Cercle Brugge 1 (1.67)

Nije loš Serkl, imaju odličnog trenera u Mironu Musliću, već par godina izvlači maksimum iz ekipe "Zelenih". Sada će tim iz Flandrije u Brisel, Union je lider, posle dve odlične godine po ulasku u ligu, možda je vreme za titulu. Igraju u Evropi, ali je ako je suditi po sastavu koji izvode, prvenstvo prioritet. Kvota je solidna, "Unionisti" su najbolji domaćin lige, a uz to Serkl ima lošu tradiciju i u Sen Žileu i kod kuće protiv tima iz prestonice.

Ne propustite