AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (30. 4. 2024)

Autor: Ivan Cvetković
utorak 30.04.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je naš predlog za danas.

Povezane vesti

7302 Suwon - Seoul GG&3+ (2.38)

Dok se šampionati širom Evrope bliže kraju, državna prvenstva na ostalim kontinentima uglavnom tek počinju da se zahuktavaju. Takav je slučaj i sa Južnom Korejom gde će u okviru 10. kola Kej lige Suvon dočekati Seul. Gosti su napravili sjajan marketinški potez potpisom nekadašnjeg reprezentativca Engleske Džesija Lingarda, ali bivši fudbaler Mančester junajted više se bavi stvarima van terena na kojem još uvek nije pokazao koliko može. Seul ne blista u poslednjih pet utakmica jer ima tek jedan trijumf i to u nacionalnom kupu, ali utakmice protiv Suvona gotovo redovno garantuju veliku goleadu.

5295 Pacos Ferreira - AVS X2&1+I (2.03)

Pasoš Fereira je godinama važio za stabilnog portugalskog prvoligaša koji je svojevremeno nastupao i u Evropi, međutim veoma loši rezultati u Primeiri prošle sezone uslovili su da “Dabrovi” ispadnu u drugu ligu. Iako se očekivalo da će se puleni Rikarda Silva svim silama boriti za povratak u elitu, to se ove sezone neće desiti, pa ova utakmica praktično da nema nikakav takmičarski značaj za domaćina. Sa druge strane, Aves želi povratak u Primeiru i trenutno ima poziciju koja vodi u baraž, ali bi u slučaju kiksa Nasionala ili Santa Klare do kraja sezone vrlo lako mogao obezbediti i direktan plasman.

4653 Skovde AIK - Oddevold 1X&1-3 (2.45)

S lepim vremenom počinju i Šveđani, a ove sezone će pored Alsvenskana biti zanimljiv i Superetan, drugi rang takmičenja u ovoj skandinavskoj zemlji. Odevold se posle 27 godina vratio u drugu ligu i za sada to uopšte ne deluje tako loše pošto imaju priliku da se eventualnim trijumfom dočepaju i druge pozicije. Neće to, pak, biti tako jednostavno jer gostuju jednoj od najtvrđih ekipa u takmičenju. Skovde ima drugu najbolju odbranu u ovom trenutku, a kako nisu ni naročito efikasni, za očekivati je jedan ne tako otvoren meč. U prilog tome ide i tradicija, u poslednjih sedam utakmica samo je jednom bilo više od dva gola.

1041 Coventry - Ipswich 1+I&2+II (2.27)

Čitav Ipsvič je u totalnoj euforiji uzevši u obzir da je ekipa veoma blizu plasmana u Premijer ligu posle više od 20 godina. “Traktordžije” su u nekim trenucima tokom sezone bili i među prve dve ekipe što donosi direktnu promociju, a u Koventriju bi mogli da preskoče Lids koji ima identičan broj bodova uz utakmicu više. Koventri se potajno nadao da bi mogao do prvih šest pozicija u Čempionšipu, ali to sada nije moguće, pa će domaćin biti lišen takmičarskih ambicija. Uz to, domaćin se nalazi i u lošoj formi sa samo jednom pobedom u poslednjih sedam utakmica. Pokušaćemo sa golovima.

Ne propustite