AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana (30. 6. 2024)

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 30.06.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Viking jači od Rozenborga.

Povezane vesti

4949 Orgryte - Skovde AIK 1 (1.72)

 

Jako loša serija gostiju koji nisu u dobroj formi, četiri poslednje utakmice i samo jedan jedini osvojeni bod, ali šta reći za domaćina koji nikako da se uzdigne posle slabog starta. I dalje su u zoni ispadanja, iako po mnogima ne zaslužuju da budu tu gde jesu. Tim je kvalitetan, ali čak sedam poraza je nešto neoprostivo i treba očekivati da stvari krenu na bolje. Možda je ovo najbolji trenutak.

 

9991 Viking - Rosenborg 1&2-4 (2.60)

 

Naravno da ovaj Rozenborg nije ni blizu onog koji je svojevremeno igrao sjajno i u Evropi, bio strah i trepet za mnoge klubove širom starog kontinenta, ali sada je situacija daleko drugačija. Niko ih se više ne plaši, ovaj tim je prosečan, prsti jedne ruke nisu dovoljni da se nabroje timovi koji su kvalitetniji na papiru. Viking je jedan od njih, i biće favorit u ovom duelu, Rozenborg čak ima i negativnu gol razliku, teško je očekivati da nešto naprave na ovom gostovanju.

 

 

5265 Vissel Kobe - Kashima Antlers X20-3 (2.33)

 

Derbi 21. kola japanskog prvenstva, ali ni jedni ni drugi nisu u najboljoj formi. Liga je izuzetno ujednačena, iznenađenja su i te kako moguća. Kašima je ekipa koja je ofanzivnija od Kobea koji igra defanzivno, samo 15 primljenih golova do sada za domaćina. Dodajmo i da na poslednja dva meča nisu primili gol na svom terenu, ali sada dolazi jedna od najboljih ekipa. Realnost je remi, dajemo blagu prednost gostima koji su odlični ove sezone na strani, od poslednjih pet mečeva su dobili četiri i imaju jedan remi.

 

 

5264 Shonan Bellmare - Kyoto 3+ (1.98)

 

Još jedan derbi, ali za opstanak. I jedni i drugi su apsolutno zasluženo tu gde jesu, u zoni ispadanja, svega bod ih razdvaja, ali je Šonan nešto kvalitetniji tim pre svega jer imaju potentniji napad. Kjoto je postigao samo 17 golova ove sezone, drugi najslabiji rezultat u ligi jer je samo poslednjeplasirani Saporo slabiji, dok je Kjoto postigao više golova i od pojedinih ekipa u sredini tabele. Verovatno će biti otvoreno, i jedni i drugi će juriti pobedu. 

Ne propustite