AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana (31. 5. 2023)

Autor: Ivan Cvetković
sreda 31.05.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Današnji tiket ima orijentalni prizvuk, monotoniju razbijaju Šveđani.

Povezane vesti

2527 Beroe - Pirin Blagoevgrad 0-1I&0-1II (2.05)

Kvota na pobedu domaćih u Staroj Zagori je mala. Obe ekipe su iznad crte, ali strepe. Ako Hebar pobedi bezbrižni Botev Vracu, onda se sve odlaže za poslednje kolo. Bod bi više legao Pirinu koji čeka otpisanu Varnu, dok će Beroe gostovati Hebaru na jugu Bugarske, što nikada nije prijatno. Oni jesu favoriti, samo bolje je probati sa malo golova, ovi timovi igraju baš tvrdo.

3144 Al Hilal - Al Raed 4+ (1.93)

U Saudijskoj Arabiji je glavna vest da Al Nasr sa Ronaldom nije prvak. Nije ni najpoznatiji klub i vicešampion Azije, Al Hilal. Oni su prekinuli trogodišnju dominaciju u domaćem šampionatu, poraženi su u finalu azijske LŠ od Urave, ceh je platio Argentinac Ramon Dijaz. Sada se čeka novi trener, ali i eventualni dolazak Lea Mesija. Na kraju sezone, gostuje im Al Raed tim iz sredine tabele koji je primio dosta golova, ali ume da pogodi protivničku mrežu. Bez pritiska, bez značaja, golovi su najbolji izbor.

3162 Utsiktens - Orebro 1 (2.18)

Moramo da ispoštujemo ekipu iz Geteborga koja igra odličan fudbal ove sezone. Prvi su u drugoj ligi Švedske, na klupi je par godina švedski Srbin, Boško Orović, pobeđuju u seriji pa bi na "Bravida Areni" (na njoj igra i šampion Haken) mogli da savladaju sasvim prosečnu ekipu Erebra.

2075 Eyupspor - Bodrumspor 0-1I&1-2II (2.28)

Ovo je polufinalni meč baraža za popunu turske elite. Dva tima odlučiće ko ide na megdan trećeplasiranom Pendiksporu. Ovo je prvi meč, revanš je na stadionu Bodruma u popularnom letovalištu. Ejupspor dolazi iz jednog od istanbulskih kvartova, legenda na klupi, Arda Turan, u timu je holandski veteran Rajan Babel, prilično su ambiciozni. Završili su kao šesti, očekivali su više, imaće domaći teren kao prednost, ali čini nam se da bi jedan gol mogao da presudi u sredu popodne.

Ne propustite