AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (4. 6. 2024)

Autor: Ivan Cvetković
utorak 04.06.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

6752 Romania - Bulgaria 1&2-4 (2.42)

Rumuniju čeka učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj gde će se u grupnoj fazi sastati sa selekcijama Belgije, Ukrajine i Slovačke. Uzevši u obzir sve potencijalne rivale u Nemačkoj, naši istočni susedi mogi biti prilično zadovoljni ishodom žreba i polažu realnu nadu da se nađu u drugoj rundi takmičenja. Rumunija je izabrala zanimljive rivale kada je reč o prijateljskim utakmicama u sklopu priprema za EURO, pa će tako u Bukurešt doći Bugarska i Lihtenštajn. “Trikolori” žele da eventualnim ubedljivim pobedama uliju dodatno samopouzdanje fudbalerima, a Bugarska bi trebalo da bude lak zalogaj.

7369 Hammarby TFF - Sollentuna 1&2+II (2.36)

U nedostatku atraktivnijih fudbalskih mečeva pre početka Evropskog prvenstva, fokus ćemo baciti i na takmičenjima u skandinavskim zemljama. Švedska treća liga sever, 11. runda donosi nam okršaj između Hamarbija TFF i Slocentune. Domaćin je tek četvrti na tabeli, ali bez obzira na to ima najbolju odbranu u ligi sa svega osam primljenih golova. Čak ni u napadu Hamarbi ne deluje toliko loše, ali za sada nije dovoljno za neko od prva dva mesta koja mogu odvesti viši rang. Barem za sada. Što se Solentune tiče, “crno-beli” igraju veoma zanimljive utakmice sa velikim brojem golova.

8221 Progreso - Cerro Largo 0-1I&0-1II (2.13)

Poslednje kolo Aperture doneće iskreno olakšanje Progresu koji je nanizao četiri poraza. Ekipa se opustila pošto je odigrala sezonu iznad očekivanja posle promocije u najviši rang i to se prethodnih mesec dana jasno videlo na terenu. U sličnoj situaciji jeste i Sero Largo sa tri uzastopna poraza, jedan od retkih timova van Montevidea (klub je iz grada Melo) je klub koji raste iz godine u godinu, iako je osnovan tek 2002. godine. Progreso i Sero Largo se sada sastaju prvi put posle tri godine, a te 2021. odigrali su čak tri utakmica u kojima nijednom nije bilo više od jednog gola. Slično očekujemo i ovoga puta.

8299 Italy W - Norway W 1X&1-3 (2.26)

U jeku su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo za žene koje se održava u Švajcarskoj naredne godine. Italijanski ženski fudbal napreduje posle velikih ulaganja najvećih klubova na Apeninima u svoje ženske timove, pa to daje rezultate i na internacionalnom nivou. Italijanke će u okviru četvrtog kola kvalifikacija A divizije grupe 1 ugostiti selekciju Norveške koja je godinama etablirana kao jedna od najboljih na Starom kontinentu. “Azurine” su uspele da odigraju nerešeno bez pogodaka u Norveškoj, što je odličan podsticaj za još jedan pozitivan rezultat protiv Norvežanki.

Ne propustite