AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (5.10.2023)

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 05.10.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

5481 Molde - Leverkusen 2-2 (2.30)

 

Leverkuzen je baš moćan, pišemo iz nedelje u nedelju, posvetićemo u nekom od narednih brojeva više reči fantastičnim stvarima koje je napravio Ćabi Alonso. Sada će u Norvešku. Molde je u LE, ali neće odbraniti titulu, to je sasvim jasno, a teško je verovati da mogu da odole Nemcima koji pucaju iz svih oružja. Bajer je spakovao tri gola i Majncu za vikend, u proseku postižu i više, bez obzira što će Španac kombinovati (naredne nedelje dočekuju regionalnog rivala Keln) čini nam se da neće biti problema da zabeleže još jedan trijumf.

4936 Astana - Plzen 3+ (1.61)

Daleko putovanje za Plzen, neće biti lako jer Astana pokazuje dva lica. Tim iz Kazahstana igra mnogo bolje kod kuće, a protiv Čeha očekujemo golove jer Viktorija uvek igra proaktivan fudbal, plus u dobroj su formi, Astana je dva puta naletela na Dinamo i loše se provela, četiri gola u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pet pre par nedelja na otvaranju Lige Konferencija u Zagrebu. Nije da imaju neke velike ambicije, oni su klasičan primer tima koji dominira kod kuće, ali ima problem u Evropi, ali obično igraju napadački na svom terenu. Očekujemo efikasan meč u Kazahstanu.

4932 Besiktas - Lugano 1&GG (2.88)

Liga Konferencija je idealno takmičenje za ovu vrstu opklade. Sigurno da je Bešiktaš bolji tim od Švajcaraca, ali im je prvenstvo važnije. Senol Gunes je dosta mešao karte do sada, "crno-beli" su remizirali protiv Briža na startu, u grupi je osim Belgijanaca i Lugana još najbolji tim Norveške Bodo. Oba remija u prvom kolu, sada je došao red da Turci pobede kod kuće, ali Lugano je ekipa koja je klasični predstavnik svoje zemlje, ne brani se, ispali su od Uniona iz Belgije u plej-ofu za LE. Nisu dali gol, ali su igrali otvoreno, mogli bi da nađu put do mreže u očekivanom porazu od tima sa kojim dele crno-belu boju.

 

4933 Aberdeen - Helsinki 1&2+ (2.22)

 

Donsi su opasni na "Pitodriju" iako su čist prosek za evropske uslove. Startuju kao favoriti protiv Finaca koji su već umorni od duge sezone i evropskog leta, plus obično mnogo lošije deluju na strani. Aberdin je visoko poleteo, jedna od retkih pobeda za ovaj klub na "Ajbroksu" za vikend su iznenadili Rendžerse. Zaronili smo u istoriju, to se nije dogodilo šest sezona. To je prava pozivnica navijačima, ovo je tim koji tradicionalno pruža šansu svojim igračima iz škole, Bari Robson je kao početnik dobio šansu, nanizao prošle sezone pobede i dobio stalan posao. Radi odlično, očekujemo pobedu Aberdina u ovom meču, a biće i golova....

 

Ne propustite