AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana (5. 3. 2024)

Autor: Lazar Nikolić
utorak 05.03.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Tiket u koji verujemo danas.

Povezane vesti

1093 Bradford - Doncaster 1X&GG (2.28)

Liga 2 ulazi u završnu fazu takmičenja sa još desetak utakmica do kraja regularnog dela sezone (zavisi od kluba do kluba), ali je jasno da da će Bredford i pogtovu Donkaster teško do pozicija koja vode u doigravanje za plasman u viši rang. “Građani” se ipak nalaze u nešto povoljnijoj situaciji jer ne strepe za opstanak, dok su gorepomenuta mesta na osam boda udaljenosti. Obe ekipe su seriju dobrih rezultata prekinule porazima u proteklom kolu, pa je ova utakmica prilika da se i Bredford i Donkaster vrate na pravi put. Bredford nije izgubio od Roversa još od 2019. godine, teško da će i ovoga puta.

1036 Sheffield Wed - Plymouth 1X&3+ (2.38)

Plimut je zahvaljujući relativno dobrom prvog delu sezone sada u mogućnost da sa nešto većim komforom krene u završnicu Čempionšipa, ali je borba za opstanak neverovatno uzbudljiva. To pokazuje i podatak da je čak osam poslednjih timova ne računajući već prežaljeni Roteram na samo pet bodova razlike, pa se u dva kola može promeniti sve. Takva je i utakmica u Šefildu gde će Venzdej dočekati “Hodočasnike” na legendarnom Hilsborou. “Sove” se mogu pohvaliti odličnom formom jer su upisali četiri pobede u poslednjih pet utakmica, dok je Plimut u poslednjih sedam slavio samo jednom.

7904 Peterborough - Northampton 1&2+II (2.20)

Piterboro ima odličnu priliku da se posle regularnog dela sezone u Ligi 1 bori za plasman u Čempionšip jer se u ovom trenutku nalazi u zoni plejofa. “Poš” je posle četiri vezana poraza upisao tri pobede, od kojih su dve u gostima, pa je to sasvim sigurno dovoljan razlog da igračima poraste samopouzdanje pred dolazak Nortemptona. Sa druge strane, i ”Obućari” su značajno popravili formu, pa su uspeli da se stabilizuju na sredini tabele, pa bi za nešto više morali da uđu u pobedničku seriju. Nortempton je u prvom delu sezone slavio minimalnim rezultatom na svom terenu, možda je sada red na Piterboro.

8102 Barracas Central - Independiente 0-1I&1-2II (2.10)

U okviru devetog kola grupe A argentinskog Liga kupa, očekuje nas veliki derbi između dve najbolje ekipe u dosadašnjem toku takmičenja. Barakas Sentral će kao najveće iznenađenje u grupi dočekati prvoplasirani Independijente. Biće to okršaj dve izuzetno čvrste odbrane, ali i napada koja i ne spadaju u red najefikasnijih. Barakas ne zna za trijumf protiv “Crvenih” iz Buenos Ajresa koje s klupe predvodi legendarni Karlos Tevez čija ekipa ne “umire u lepoti”, ali to na kraju nije ni važno za navijače koji žele pobedu. U duelima ove dve ekipe je u poslednja tri navrata bilo najmanje dva gola, možda probati sa barem jednim ovoga puta.

 Kvota 25.07

 

Ne propustite