AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (5. 6. 2024)

Autor: Ivan Cvetković
sreda 05.06.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

8528 Denmark - Sweden 1&2+ (2.32)

Verovatno u želji da fudbaleri osete malo i takmičarskog naboja u duelima sa komšijama i rivalima. Danska će pred odlazak na Evropsko prvenstvo imati dve prijateljske utakmice protiv Švedske i Norveške, obe na domaćem terenu. Ove utakmice biće u fokusu i javnosti u Srbiji koja će u trećem meču grupne faze Evropskog prvenstva igrati protiv Danske. “Danski dinamit” imaće motiv da se dokaže pred domaćim navijačima protiv tima koji neće nastupati na turniru u Nemačkoj. Iako se radi o ekipi Švedska koja u svojim redovima ima kvalitetne fudbalere, mnogi su faktori na strani domaće ekipe, uključujući i tradiciju.

8517 Guayaquil City - Independiente Juniors 0-1I&1-2II (2.10)

Javna je tajna da je nekadašnji River Ekvador zapravo u vlasništvu Siti grupe koja držii Mančester siti. Na to jasno ukazuje promena imena u Gvajakil siti i grba i dresova koji imaju plavo-bele boje od leta 2017. godine. I pored toga, “Gradska ekipa” nije mogla da sačuva prvoligaški status u elitnom društvu prošle godine, dok im ove sezone predstoji žestoka borba za opstanak u Seriji B ukoliko čim pre ne poprave rezultate. Zadatak u predstojeće kolu neće biti nimalo lako jer im u grad stiže Independijente Juniors. Klub iz predgrađa Kita igra odlično ove sezone, te ima velike šanse da se vrati u elitu.

7482 Kashiwa Reysol - Nagoya Grampus X2&2-5 (2.41)

Nagoja Grampus prilično je poznat tim u domaćoj javnosti nakon što je za njega dugo godina nastupao i Dragan Stojković Piksi. Aktuelni selektor Srbije je sa ovim timom kao trener osvojio titulu prvaka Japana 2010. godine i to je najveći uspeh u klupskoj istoriji. Sada će tim iz Nagoje odmeriti snage sa Kašivom Rejsol u okviru osmine finala Liga kupa Japana. Interesantno, u ovoj fazi takmičenja igraju se dvomeči, a Nagoja će u prvom susretu biti gost. Grampusu prija teren u Kašivi, to pokazuje i tradicija po kojoj u poslednjih sedam utakmica u Kašivi samo jednom nije slavio.

8388 Egersund - Asane 1&GG (2.65)

Od 16 timova u drugoj ligi Norveške, čak šest ima teoretsku šansu da se plasiraju u najviši rang norveškog fudbala. Egersund je jedan od njih jer deli četvrtu poziciju sa Brineom, iako praktično od početka takmičenja igra po sistemu toplo-hladno. Sa druge strane, Asane ne blista jer se nalazi na mestu koje vodi u baraž za opstanak u OBOS-Ligaenu. Seriju od tri uzastopna poraza, klub iz Bergena prekinuo je tek u poslednjem odigranom kolu kada je minimalcem na domaćem terenu slavio protiv Sandnesa. Ovo će biti prvi okršaj Egersunda i Asane još od daleke 2014. godine kada je rezultat bio 6:2 za Asane.

Ne propustite