AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (6.2.2024)

Autor: Ivan Cvetković
utorak 06.02.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Izabrali smo za vas četiri tipa sa odličnim kvotama.

Povezane vesti

4608 Jordan - South Korea 2-2 (2.40)

Južna Koreja imala je paklen put do polufinala Kupa Azije koji se ove godine održava u Kataru. Slobodno se može reći da puleni Jirgena Klinsmana nisu blistali u grupnoj fazi gde su, osim pobede u prvom meču nad Bahreinom, remizirali sa Jordanom i Malazijom protiv kojih su primili ukupno pet golova. Nokaut runda im je donela okršaj sa Saudijskom Arabijom u sjajnom meču koji su rešili tek posle penala, da bi se namučili i protiv Australije koja je pala posle produžetaka. “Ratnicima” je posao u polufinalu možda i najlakši, rival je Jordan kojeg u grupnoj fazi nije pobedio. Ovo je idealan trenutak.

1482 Munich 1860 - RW Essen 1 (2.20)

Minhenski “Lavovi” daleko su od nekadašnje slave, uzevši u obzir činjenicu da su u jednom trenutku bili dostojan gradski rival Bajernu, kao i to da su Nemačku u nekoliko navrata predstavljali i u evropskim takmičenjima. Sunovrat je krenuo početkom veka, ogromni finansijski problemi naterali su Minhen na selidbu u niže rangove, a u ovom trenutku se nalaze u trećoj ligi. Bez ikakvih realnih šansi da se domognu Cvajte za početak. Na Grinvalder stiže Esen, “Crveno-beli” ne odustaju od plasmana u viši rang, međutim promenjiva forma im ne pomaže u tome. Sa druge strane, Minhen je u solidnoj formi i ne pamti poslednji poraz od Esena.

3662 Sochaux - Rennes GG&3+ (2.70)

Ren je ostao bez Nemanje Matića koji je posle sukoba sa upravom kluba napustio Bretanju i pojačao Olimpik iz Marseja. To, pak, nije otežalo timu sa Roažona koji je u velikoj seriji od sedam utakmica bez poraza. Izabranici Žulijena Stefana nalaze se na sredini Lige 1 sa ne tako malim šansama da se na kraju sezone ponovo domognu Evrope, a to je moguće uraditi i kroz Kup Francuske gde su stigli do osmine finala. Ren gostuje Sošou, nekada respektabilni prvoligaš danas tavori u trećem rangu francuskog ligaškog sistema, ali čedu Pežoa ide dobro u kupu gde bi ponovo mogao da napravi probleme jačim ekipama od sebe.

5092 Rangers - Aberdeen 1&3-5 (2.08)

Aberdin se nalazi u veoma nezavidnoj situaciji od početka sezone. Ekipa sa Pitodrija nije u plejof zoni za kojom zaostaje samo bod, ostali su bez trenera, ali su ipak uspeli da “sapletu” Seltik koji je u Aberdinu nedavno osvojio samo bod. Kao kandidat za trenera prvog tima spominje se i živopisni engleski stručnjak Nil Vornok što bi samo po sebi predstavljalo spektakl, ali “Crvenima” je potreban ekspresan rezultat. Posle Seltika, Aberdinu sledi gostovanje Rendžersu koji bi eventualnim trijumfom uspeo da se izjednači sa najmrskijem rivalom na tabeli. Umeo je nekadašnji tim Aleksa Fergusona da namuči “Policajce” u prošlosti, ali teško da je to sada moguće…

Ne propustite