AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (6. 6. 2024)

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 06.06.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

8543 Netherlands - Canada 1&2-4 (2.11)

Pripreme za Evropsko prvenstvo obavlja i Holandija koja će takođe odigrati dve prijateljske utakmice. Obe na domaćem terenu, prvo protiv Kanada, a onda i Islanda. Ronald Kuman objavio je spisak igrača na kojem se nije našlo nekoliko fudbalera koji su imali odlične sezone što je izazvalo velike kontroverze u tamošnjoj javnosti. ”Lale” su u poslednjem meču protiv Nemačke ostavile prilično dobar utisak, ali bi pobeda protiv Kanađana ulila značajnu dozu samopouzdanja pred Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Holandija i Kanada nikada nisu odigrale zvaničan meč, “oranje” je veliki favorit i tu ulogu bi trebalo da opravda.

8378 San Antonio FC - Chacaritas FC 0-1I&0-1II (1.95)

San Anrtonio je ušao u niz veoma loših rezultata. Klub iz Ibare je poslednji put pobedio krajem aprila, pet utakmica ne znaju za trijumf, pa će “sveci” morati da strepe za opstanak ukoliko ne poprave formu u ekvadorskoj Seriji B. Ruku na srce, ruže ne cvetaju ni Čakaritasu, premda treba reći i da tim iz Pelilea ostvario dve važne pobede uprkos tri poraza u poslednjih pet utakmica. Čakaritas veoma retko igra nerešeno, poslednji put je to bilo upravo protiv San Antonija u prvom delu sezone, a kada se pogleda i situacija na tabeli, dve ekipe raazdvajaju tek dva boda. Tvrdo, neizvesno, borbeno i sa malo pogodaka.

11390 Virtus Bologna - Armani Milano 1-1 (2.19)

Finale italijanskog Palakanestra doneo nam je donekle i očekivani okršaj Virtusa iz Bolonje i milanskog Armanija, dve italijanske ekipe koje se u skladu sa ulaganjima nisu naročito proslavile u Evroligi. Zato na Apeninima opravdano vode glavnu reč, mada je i u domaćem šampionatu prethodnih godina bilo iznenađenja. Virtus će imati prednost domaćeg parketa što može biti ključno u derbijima, što smo videli i u AdmiralBet ABA ligi. Olimpija u Bolonji je slavila samo jednom u poslednjih devet utakmica, pa je za očekivati da se sa sličnim trendom nastavi i ovoga puta.

11322 Boston - Dallas Mavericks Više od 217.5 poena (2.20)

Tačno 47 dana posle starta plej-ofa, stigli smo do završnice NBA lige. Manje-više je Boston posle regularnog dela, ali i kada se pogleda sastav tima i konstantnost poslednjih godina bio očekivan u završnici. Dalas je podigao dramatično formu u finišu sezone, padao i ustajao tokom doigravanja, predvođen sjajnim Lukom Dončićem. Boston je favorit, postoji velika verovatnoća da će osvojiti titulu jer je to pobednička franšiza, mada se zbog strašnog Luke nadamo da nismo u pravu. Mnogo bi toga mogla da odredi i prva utakmica koja se igra u Masačusetsu. Seltiksi retko kada gube na svom parketu, ali neretko smo viđali veoma efikasne mečeve.

Ne propustite