AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (6. 8. 2023)

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 06.08.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su naši predlozi za danas.

Povezane vesti

1083 Vasco da Gama - Gremio x2&0-2 (2.28)

Vasko je baš loš, ako ovako nastave teško će opstati u ligi. "Almirante" baš teško daje golove, ne uspevaju da nađu rešenje na "San Žanuario" koji pamti mnogo bolja vremena. Stigao je novi trener, Argentinac Ramon Dijaz koji je radio u Saudi Arabiji, doveli su par pojačanja, tu je i Aleks Teišera koga se sećate iz Šahtjora, pa čileanska legenda Gari Medel, ali pomaka nema. Gremio je mnogo bolje složio tim posle povratka u Seriju A, ide im odlično, ako ovako nastave mogli bi da se vrate u Kopa Libertadores. I prošle godine Vasko je u drugoj ligi izvukao deblji kraj, a nisu pobedili "Nemce" od 2018. godine. odnosno u sedam uzastopnih utakmica.

1392 Lokomotiv Plovdiv - Levski GG (1.91)

Kvota je odlična s obzirom da je Levski kvalitetniji i da su veoma efikasni, a da domaćin igra iznad svih očekivanja. Na klupi Lokomotive je drugu godinu Aleksander Tomaš, njegov tim je poveo trku posle tri kola, daju tri gola po meču. U napadu imaju strance, par Brazilaca, ali i iskusnog kapitena Ilijeva koji je stigao i do reprezentacije, sigurno se neće samo braniti protiv favorita iz Sofije. Ovo su dca daleo najefikasnija tima u ligi na startu šampionata, pa smo se odlučili za golove.

1742 Kalmar - AIK 0-1I&0-1II (2.22)

AIK bolje igra protiv jakih timova, daleko su u Solni od nekadašnjih standarda, ovde su precenjeni, a možda je malo golova najbolja opcija na Baltiju. "Crvena braća" su prošle godine bila sjajna, četvrto mesto, ali za Evropu su nedorasli. Neće ponoviti prošlogodišnji rezultat, rival je zvučno ime, AIK bolje igra u poslednje vreme, ali su uz još jednog posrnulog velikana, Geteborg, najnefikasniji tim u ligi. Biče ovde i taktiziranja, i tradicija nam ide na ruku, u ovoj deceniji, u sedam prvenstvenih mečeva dva tima, nikada nismo videli više od dva gola.

1827 Vaduz - Stade Nyonnais GG&3+ (1.83)

U Lihtenštajn stiže Nion, tim iz gradića koji je sedište UEFA, ali žuto-crni nemaju neku tradiciju, igrali su početkom prošle decenije u drugoj ligi, ali uglavnom su istoriju proveli u nižim rangovima. Ušli su ove sezone, održali remije protiv Tuna i Ksamaksa, etabliranih ekipa, a u pripremnom periodu su dali gol recimo Evertonu, ali i Lozani. Mogu do gola i protiv Vaduza koji je izgubio oba meča, ali svejedno, ima kvalitet da opstane u ovom rangu. Bod im ne znači puno, jurišaće na pobedu, pa se kladimo na efikasan meč i golove u obe mreže.

Ne propustite