AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (9.2.2024)

Autor: Ivan Cvetković
petak 09.02.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Izabrali smo za vas četiri tipa sa odličnim kvotama.

Povezane vesti

1500 Marseille - Metz 1&3+ (2.18)

Marsej se nalazi u rezultatskoj krizi, nije dobio poslednje četiri utakmice u Ligi 1 čime se dodatno udaljio od mesta koja vode u Ligu šampiona naredne sezone jer sada zaostaje šest bodova. Igrači Đenara Gatuza moraju da pronađu pobednički ritam, a idealna prilika za tako nešto jeste gostovanje Meca. “Krstaši” su nanizali četiri poraza u prvenstvu, na početku se činilo da će povratnik u elitu relativno stabilno ploviti prvoligaškim vodama, međutim rezultati u poslednje vreme to demantuju. Prvi meč u Mecu okončan je rezultatom 2:2, ali Marsej upadljivo bolje igra kod kuće.

1418 Dortmund - Freiburg GG&2+II (2.18)

Borusija je sjajan način prekinula užasan niz loših rezultata s kraja prošle godine i 2024. otvorila sa tri prilično ubedljive pobede. Visoke ambicije “Milionera” malo je usporio remi sa novajlijom Hajdenhajmom koji ove sezone igra iznad svih očekivanja. U Dortmund ovoga puta stiže Frajburg koji od početka godine ne beleži naročito idealne rezultate, pa se posle dva poraza pomalo i udaljio od evro-zone što je sasvim sigurno najveća želja ove sezone. Dueli Dortmunda i Frajburga prosto pršte od akcije, ali i golova kojih je bilo čak po šest u prethodne dve utakmice. Opklada na golove je definitivno dobra opcija.

1312 Salernitana - Empoli 1 (2.40)

Retko ko se nadao da će Salernitana osvojiti bod u Torinu, ali i to se desilo. Puleni Pipa Inzagija i dalje veruju u čuda, mada ih stvarnost od pet bodova zaostatka u odnosu na timove van opasne zone itekako demantuje. “Granata” će na domaćem terenu ugostiti Empoli kojeg će morati da pobedi ukoliko planira da sačuva svoj status u Seriji A. Situacija u Empoliju nije ništa bolja jer je upravo to tim koji je prvi iznad kluba iz Salerna. Pomenuta razlika od pet bodova jeste velika, ali ne i nenadoknadiva, Salernitana je umela da namuči i jače ekipe na domaćem terenu, pa bi eventualni trijumf doneo žargonski rečeno “šest bodova”.

1443 Hamburger SV - Hannover GG&4+ (2.55)

U situaciji od pre desetak godina, o ovom paru govorili bismo kao o pravom bundesligaškom, međutim realnost govori nešto sasvim drugačije. Cvajta nam u 21. rundi donosi pravi derbi kola između Hamburga i Hanovera, timova koji se s pravom nadaju povratku u nemačku fudbalsku elitu. Posle nekoliko godina stagniranja, “Dinosauri” su konačno napravili tim sposoban da se dokopa Bundeslige i nalazi se na drugom mestu Cvajte, sa pet bodova manje od gradskog rivala Sent Paulija. Igraju veoma dobro u gostima, HSV je kod kuće izgubio poslednja dva meča, miriše na golove…

Ne propustite