AdmiralBet i Sportske predstavljaju - Naš tiket dana! (29. 8. 2023)

Autor: Ivan Cvetković
utorak 29.08.2023.
09:15
Izvor: Sportske.net

Četiri tipa za danas.

Povezane vesti

8955 Birmingham - Cardiff 1x&0-2 (2.20)

U Žigićevo vreme, "Plavi" su osvajali Liga kup, sada je tako nešto naučna fantastika. Dobro su krenuli u sezonu, par pobeda i odmah apetiti rastu, ali problem je uvek isti, mnogo se razlikuju partije na putovanjima od onih na "Sent Endrjuzu". U duelu Liga kupa teško da Kardif može da slavi u Midlendu, Birmingem teško prima golove kod kuće, nisu ni efikasni, čini nam se da je dupla šansa na domaće, uz uobičajeno malo golova relativno sigurna.

1330 Reggiana - Palermo 0-1I&0-1II (1.95)

Ređana se odmah vratila u viši rang, jedini cilj je da opstanu, na klupu je sleteo veliki Alesandro Nesta. Posle lošeg starta u Ćitadeli, uzeli su bod protiv Koma, sada će probati da ne izgube i od Palerma. Meč se igra na "Mapeiju", stadionu Sasuola, Palermo je odmarao za vikend, kako smo i savetovali, odoleo je u Bariju na startu, meč je završen bez golova. Sicilijanci su tvrdi, postali su deo Siti Grupe, ali ulaganja ovog leta nisu velika, možda bi preko baraža mogli da pojure Seriju A, ali malo je optimizma na ostrvu. Igraće oprezno u Emiliji, i ovde je moguće da i ne bude golova...

1963 Al Nassr - Al Shabab GG&3+ (2.30)

Po nama je bolje probati golove nego pobedu Ronalda i kompanije. Jer, Al Nasr je konačno pobedio, raspucali su se protiv protiv Al Fateha, pre tgoa u kvalifikacijama za LŠ dobili tim iz Dubaija koji trenira naš Marko Nikolić (pisali smo o tome), pa je jasno da su našli ključ za napad. Ali, odbrana štuca, gostujući Al Šaban inače gradski rival je prošle sezone bio četvrti, u napadu igraju pojačanje, Senegalac Dijalo iz Strazbura, kao i iskusni Brazilac Karlos. Mogli bi da nađu put do mreže novog golmana Saudi Arabije Navafa Al Akidija.

9022 Helsinborg - Landskrona 0-1I&1-2II (2.38)

Helsinborg je u slobodnom padu, posle ispadanja iz elite nastavljaju da grcaju u drugoj ligi, očigledno da je ovo loš period za nekadašnjeg šampiona Švedske. Kući su "Crveni" očajni, već su smenili trenere, eksperiment sa tandemom Lindstrom-Alvaro Santoš se nije isplatio. Prekaljeni Škot Stjuart Bakster nije baš zaustavio brod koji tone. Landskrona igra nešto bolje, jedini cilj je opstanak. Ovo su neefikasni timovi, pa je malo golova dobar izbor.

Ne propustite