AdmiralBet izdvaja - Ovo su predlozi za specijal Đoković-Kirjos!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 10.07.2022.
11:26
Izvor: Sportske.net

Tri predloga, spremite se, počinje u 15 časova!

EPA/JOSE MENDEZ
EPA/JOSE MENDEZ

Povezane vesti

Đoković protiv Kirjosa, finale koje niko nije očekivao. Ne zbog Srbina koji danas juri sedmu titulu na Vimbldonu i koji je zaboravio kada je poslednji put izgubio meč na londonskoj travi, već Australijanca čije je dugo putovanje ka vrhu i sazrevanje odložilo njegovo učešće u ovakvim mečevima. Nik je tu, "loši dečko" svetskog tenisa boriće se za prvu gren-slem titulu.

Kao i obično AdmiralBet je pripremio sjajnu ponudu, ali i poseban specijal za meč koji počinje u 15 časova. 

Mi ćemo izdvojiti tri opklade, kao i u polufinalu, kada je Novak dobio Kamerona Norija, a kompletan specijal naravno možete videti na ovom linku.

96963 Djokovic - Kyrgios ukupno duplih grešaka na meču više od 7.5 (1.70)

Nervi će raditi kod Australijanca, ali sigurno da ni Novaku neće biti lako, svako gren-slem finale je priča za sebe. Za njega je ovo prilika da izbriše prethodna dva najveća turnira iz sećanja, da nastavi niz na Vimbldonu, ali se ponovo primakne Nadalu. Biće rizika sa obe strane na travi, nekada je servis jedino rešenje kada vam treba brzi poen i čuvanje energije, pa verujemo da će biti dosta duplih servis grešaka.

96975 Kyrgios ukupno asova na meču manje od 21.5 (1.85)

Da, Nik je odličan server, protiv Čileanca Garina je imao 17 asova, protiv Nakašime 35. Ali mi ne verujemo da će meč trajati više od četiri seta, plus protiv sebe ima verovatno najbolji ritern svih vremena, dodajte i tome da živci rade, da ako krene loše, može potpuno da izgubi ritam, pa smo se odlučili na minus asove.

96971 Kyrgios prvi as na meču (1.70)

Ovde polazimo od toga da je Kirjos bolji server, da će malo više rizikovati na početku, da će probati da uđe u meč agresivno, rani brejk za njega bi bio veoma loš, tim pre što Novak podiže nivo igre kako meč odmiče i tome niko na svetu ne može da parira. Ovo je uvek rizično, ali je kvota sasvim solidna.

Sve ostale opklade u specijalu možete da vidite na admiralbet.rs



Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak